1xbet apple of fortunes ve dragon's gold 1xgames scripts free

Beyler bu eski bir scripts ilk free sızdıkdan sonra nerdeyse 2-3hafta kullandım ama fix lediler çok nadır gösteriyor güncel sürümüde çıktı ama çok az kişide var

900 küsür euro ile oynuyor aviator videosunda öyle bir şey varsa 10 dkya milyonlar yaparsın o parayı amk enayi mi bu 60 dolar için kendini yırtıyor resmen
dostum düzenli hile yaparak çekersen farkediyolar paranı vermiyorlar, sen böyle satış yaparak risk almadan daha fazla kazanıyorsun.

1 adam düşün 10 bin lirasi var hileyle girip bunu 1 günde 100 bin yapıyor, o parayı verirler mi vermezler xd

x0OzHUl.png

@TibetUlubey misali

dostum düzenli hile yaparak çekersen farkediyolar paranı vermiyorlar, sen böyle satış yaparak risk almadan daha fazla kazanıyorsun.

1 adam düşün 10 bin lirasi var hileyle girip bunu 1 günde 100 bin yapıyor, o parayı verirler mi vermezler xd

x0OzHUl.png

@TibetUlubey misali
bu işi bir çok farklı sitede bir çok farklı hesaplarla yapabilir ki

böylesine script hazırlayan adam bu kadarını da düşünür herhalde :D

bu işi bir çok farklı sitede bir çok farklı hesaplarla yapabilir ki

böylesine script hazırlayan adam bu kadarını da düşünür herhalde :D
dediğim gibi, bir açık var ve hilesini yapmış satıyor, kazanıyodur kazanmıyordur orasını bilemem
ama bu işi para için değil zevk için bile yapanlar var

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Mümkünatı olan şeyler ama sanmıyorum.

Bende de çin sitelerinden aldığım saadet zinciri scripti var anlayan varsa atabilirim konu olarak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt