Deukalion
Diamond Üye
Dimi çok garip bişine saçma iş amk madem çalışıyo varını yoğunu bas kazan niye hala milletin ağız kokusunu çekiyor
Dimi çok garip bişine saçma iş amk madem çalışıyo varını yoğunu bas kazan niye hala milletin ağız kokusunu çekiyor
900 küsür euro ile oynuyor aviator videosunda öyle bir şey varsa 10 dkya milyonlar yaparsın o parayı amk enayi mi bu 60 dolar için kendini yırtıyor resmenDimi çok garip bişi
Haklısın900 küsür euro ile oynuyor aviator videosunda öyle bir şey varsa 10 dkya milyonlar yaparsın o parayı amk enayi mi bu 60 dolar için kendini yırtıyor resmen
ilk sızdığında çalışıyor muydu ?Beyler bu eski bir scripts ilk free sızdıkdan sonra nerdeyse 2-3hafta kullandım ama fix lediler çok nadır gösteriyor güncel sürümüde çıktı ama çok az kişide var
dostum düzenli hile yaparak çekersen farkediyolar paranı vermiyorlar, sen böyle satış yaparak risk almadan daha fazla kazanıyorsun.900 küsür euro ile oynuyor aviator videosunda öyle bir şey varsa 10 dkya milyonlar yaparsın o parayı amk enayi mi bu 60 dolar için kendini yırtıyor resmen
bu işi bir çok farklı sitede bir çok farklı hesaplarla yapabilir kidostum düzenli hile yaparak çekersen farkediyolar paranı vermiyorlar, sen böyle satış yaparak risk almadan daha fazla kazanıyorsun.
1 adam düşün 10 bin lirasi var hileyle girip bunu 1 günde 100 bin yapıyor, o parayı verirler mi vermezler xd
@TibetUlubey misali
dediğim gibi, bir açık var ve hilesini yapmış satıyor, kazanıyodur kazanmıyordur orasını bilemembu işi bir çok farklı sitede bir çok farklı hesaplarla yapabilir ki
böylesine script hazırlayan adam bu kadarını da düşünür herhalde