Olm harbi grubunda satıyor çalışıyor ama anlamadığım şey şu adam niye satıyor??Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
vt: düzenlendi
benim de anlamadığım grubundan çalışıyor gibi gözüküyor ama denediğimde olmuyor sanırım güncel sürüm değil bu dosyalar. yazılım bilgisi olan biri düzenleyebilirse mükemmel olurOlm harbi grubunda satıyor çalışıyor ama anlamadığım şey şu adam niye satıyor??
Aga sanmıyom calışacağını ama boş bi vakit incelerim net birşey söylerim. Sklmedik kulağımızın arkası kaldı kumardan şimdide bu biraz sksin bakalım :d@Cwubs el atar
hocam dikkat edin denerken içinde zararlı yazılım olabilir extensionunAga sanmıyom calışacağını ama boş bi vakit incelerim net birşey söylerim. Sklmedik kulağımızın arkası kaldı kumardan şimdide bu biraz sksin bakalım :d
Satın alırsan bilgilendirme yapar mısınadamların 2 sinede sordum kanıtlı live video diye benim telegram sohbetimi göstererek 2 side oynadı scriptle beyler.
tarih saat sitenin adresini herşeyi doğru.
sohbet ekranıda adamla bana ait.
ve sonda parayıda çekiyor ruble olarak.
ama bilmiyorum gördüğüm bunlar beyler.
ne saçma iş amk madem çalışıyo varını yoğunu bas kazan niye hala milletin ağız kokusunu çekiyoradamların 2 sinede sordum kanıtlı live video diye benim telegram sohbetimi göstererek 2 side oynadı scriptle beyler.
tarih saat sitenin adresini herşeyi doğru.
sohbet ekranıda adamla bana ait.
ve sonda parayıda çekiyor ruble olarak.
ama bilmiyorum gördüğüm bunlar beyler.