• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Contra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valorant gerekçen ne olursa olsun çok sıkı bi disiplin ve yönetime sahip olduğu için normal bu hani sürekli etrafında bile dönsen farkediliyor sistem tarafından yada farkedilmedi diyelim farzetki takım arkadaşların seni reportuyor yapabileceğin bir şey yok senin hatan geçmiş olsun kanka :/

Valorant gerekçen ne olursa olsun çok sıkı bi disiplin ve yönetime sahip olduğu için normal bu hani sürekli etrafında bile dönsen farkediliyor sistem tarafından yada farkedilmedi diyelim farzetki takım arkadaşların seni reportuyor yapabileceğin bir şey yok senin hatan geçmiş olsun kanka :/
e ban süresi ne neden hwid atıyor A*K

geçmiş olsunda tam olarak valoda neyde afk kalmak istemeyip tornavida sıkıştırdın onu anlamadım

e ban süresi ne neden hwid atıyor A*K
val 5 hatalı spoof işlemi sonucu oluşur afk kalmakla alakası yok evet genellikle bilgisayar başından 10dakika kalk yada oyunu kapat 10 dakika sonra geri aç val5 yemiş bir şekilde oyuna girersin
genellikle mac address ile alakalı olduğu düşünülür ama bence alakası yok
yeni bir hesaba giriş yapabilirsin ban yemezsin ama 1 saat zor oynarsın tekrar val 5 yersin :D

val 5 hatalı spoof işlemi sonucu oluşur afk kalmakla alakası yok evet genellikle bilgisayar başından 10dakka kalk yada oyunu kapat 10 dakka sonra geri aç val5 yemiş bir şekilde oyuna girersin
yeni bir hesaba giriş yapabilirsin ban yemezsin ama 1 saat zor oynarsın tekrar val 5 yersin :D
1 haftadır ban yemedim şimdi afk kaldım ve banlandım nasıl tesadüf olabilir?

val 5 hatalı spoof işlemi sonucu oluşur afk kalmakla alakası yok evet genellikle bilgisayar başından 10dakika kalk yada oyunu kapat 10 dakika sonra geri aç val5 yemiş bir şekilde oyuna girersin
hatalı spoof yapmadım bu arada

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt