haklısın konu kilitburadaki kimse bilmeden bir şey yapamaz nası lküre girmeliyim ne kanka 2 aylık spor geçmişim var diyorsun anabolik ilaç diyorsun yazık lan sana
acıyorum bu millete salonda 2 3 kişiyi görüp özenmeyin amk
5 6 ay bile az kanka bir insan natural sınırını tamamlaması için en az 2.5 3 yıl lazım zaten bu adam daha natural sınırına ulaşmamışken vücudu bunu kaldıramayacak iflas edicek böbrekleri
oğlum protein kaynağı ile iğneyi nasıl karşılaştırabiliyorsunuz bu kadar düşmeyin la AFMKSLDÖŞPVOKJBBPVKSGODknk bende sporcuyum iğne yerine falan filan protein tozu kullan
reis iğne kullancana protein kullansın kötümüoğlum protein kaynağı ile iğneyi nasıl karşılaştırabiliyorsunuz bu kadar düşmeyin la AFMKSLDÖŞPVOKJBBPVKSGOD
bu sporcular var ya kas yapan vs yapıyolar izbandut gibi oluyor ama böyle çok parası olan yalnız insanlar gibi yüzlerinde tebessüm yok mutlu değillertrol olsun diye mi açtın konuyu 2 ay ne ben sana psikolog tavsiye ediyorum.
ben de sureklı oyun oynamaktan sıkıldım ve artık dıyet spor ıle ılgılenmek ıstıyorum yasım 16 ve gercekten spor uzerıne ılgılenmek ıstıyorum yasım ekrenken bu konu da yapmam veya yapmamam gerekenlerı detaylıca anlabılecek var mı bu konu ıle ılgılenen.Nasıl bir küre girmeliyim
koruyucu olarak neler kullanmalıyım
yaşım 18 2 aylık spor geçmişim var sağlık durumum 10/10 175 82 kg yim
kullanma yazcaklar yazmasınlar
genelde yapan herkes bence karı kız ıcın yapmıyor mesela ben de yapmayı dusunuyorum cunku bazen sosyal hayatta zorlukla yasabılıyoruzya ne bu karı hevesi olm illa bi karı bakacak yani