Çözüldü 18 Yaşinda Steroi̇d Kullanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAProject

Gold Üye
Nasıl bir küre girmeliyim
koruyucu olarak neler kullanmalıyım
yaşım 18 2 aylık spor geçmişim var sağlık durumum 10/10 175 82 kg yim

kullanma yazcaklar yazmasınlar

Ağa yaklasik 7 8 ay spor yaptım suplement diyorsan bence whey protein baya iyi güzel yardimci oluyor vücuda daha zinde ve enerjik hissediyorsun kendini fazlada pahalı bir fiyatı yok

Ağa yaklasik 7 8 ay spor yaptım suplement diyorsan bence whey protein baya iyi güzel yardimci oluyor vücuda daha zinde ve enerjik hissediyorsun kendini fazlada pahalı bir fiyatı yok
ben çoğu markanın whey'ini test etmiş olarak söylüyorum hiç beni zinde ve enerjik tutmadı pre workout mu bu acaba :catscream:

dostum bak hiç iş bilmiyorsun kime gitsen seni çarpıcak biraz daha doğal devam et ve araştır biraz öğren

Nasıl bir küre girmeliyim
koruyucu olarak neler kullanmalıyım
yaşım 18 2 aylık spor geçmişim var sağlık durumum 10/10 175 82 kg yim

kullanma yazcaklar yazmasınlar
naturel olarak top seviyeyi gördükten sonra gir ve yani podyum veya influencer gibi ayaklara girmeyeceksen ugrasma bile kür vs

bu sporcular var ya kas yapan vs yapıyolar izbandut gibi oluyor ama böyle çok parası olan yalnız insanlar gibi yüzlerinde tebessüm yok mutlu değiller
insanlık hala ilkel bir canlı türü erkek kadın farketmez hep bir beğenilme iç güdüsü ile bir şeyler yapıyor ezici çoğunluğu,adam motora başlamış story karşı cinse hitaben,vücut yapmış story karşı cinse hitaben,iyi bir meslek kariyer ve maddi durum elde etmiş durum aynı.Kendini geliştirip hayattan zevk almak için yapanlar da bunlar yüzünden senin gibi arkadaşların genellemesine tabi oluyorlar malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt