ben çoğu markanın whey'ini test etmiş olarak söylüyorum hiç beni zinde ve enerjik tutmadı pre workout mu bu acabaAğa yaklasik 7 8 ay spor yaptım suplement diyorsan bence whey protein baya iyi güzel yardimci oluyor vücuda daha zinde ve enerjik hissediyorsun kendini fazlada pahalı bir fiyatı yok

naturel olarak top seviyeyi gördükten sonra gir ve yani podyum veya influencer gibi ayaklara girmeyeceksen ugrasma bile kür vsNasıl bir küre girmeliyim
koruyucu olarak neler kullanmalıyım
yaşım 18 2 aylık spor geçmişim var sağlık durumum 10/10 175 82 kg yim
kullanma yazcaklar yazmasınlar
insanlık hala ilkel bir canlı türü erkek kadın farketmez hep bir beğenilme iç güdüsü ile bir şeyler yapıyor ezici çoğunluğu,adam motora başlamış story karşı cinse hitaben,vücut yapmış story karşı cinse hitaben,iyi bir meslek kariyer ve maddi durum elde etmiş durum aynı.Kendini geliştirip hayattan zevk almak için yapanlar da bunlar yüzünden senin gibi arkadaşların genellemesine tabi oluyorlar malesef.bu sporcular var ya kas yapan vs yapıyolar izbandut gibi oluyor ama böyle çok parası olan yalnız insanlar gibi yüzlerinde tebessüm yok mutlu değiller
gerek yokAğa yaklasik 7 8 ay spor yaptım suplement diyorsan bence whey protein baya iyi güzel yardimci oluyor vücuda daha zinde ve enerjik hissediyorsun kendini fazlada pahalı bir fiyatı yok
knk kullan ama riskli birşey sağlığından olursunNasıl bir küre girmeliyim
koruyucu olarak neler kullanmalıyım
yaşım 18 2 aylık spor geçmişim var sağlık durumum 10/10 175 82 kg yim
kullanma yazcaklar yazmasınlar