- İletişim
Video hakkında düşünceleriniz nelerdir? Bence güzel bir video olmuş Türkiye'nin sanal alemdeki durumu gündeme getirilmiş. Yorumlarınızı bekliyorum
2021/2022de heryer öyleydi neredeyse sigorta panellerine giriyorduk f12den bakıp smseaçığa bak ya f12den adamlar kaç milyon data çekmişler
Devlet'in bu kadar büyük bir açığı görmesi, fakat görüpte düzeltememesi bile devletteki siber güvenlik "uzmanlarının" yetersiz olduğunun büyük bir kanıtı. Adam site üzerinde açık kalmış bir api üzerinden 107 milyon datayı 6 gün içerisinde çekmeyi başarmış. Günümüzde orta bilgiye sahip birisi bile devlet'in şu anda sahip olduğu güvenlik sisteminden kat kat iyi bir sistem yapabilir. Bu benim düşüncem.2021/2022de heryer öyleydi neredeyse sigorta panellerine giriyorduk f12den bakıp smse
Video hakkında düşünceleriniz nelerdir? Bence güzel bir video olmuş Türkiye'nin sanal alemdeki durumu gündeme getirilmiş. Yorumlarınızı bekliyorum
Bil bakalım ziraat kimin altındaf12 olayı bir çok sitede de var zaten.
örneğin civciv ile ziraat cxrttan çekerseniz sms doğrulama yerine konsoldan kod yazınca geçiyorsunuz
yani 3 d bypasslıyorsunuz
daha bir çok sitede böyle açıklar vardır