🌐130₺ Spoofer + Bypass hemde unk şakamı? ✅

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kankam daha öncede sattım patlayacan birşey yok
Pub edilebilecek bir ürün değil ama sorun burada ürün zaten pub ve çok fazla satılıyor. Adının geçmesi bile bir reklamdır. Sen artık kendi reklamını unk ismi ile yapıyorsun gibi düşünüyorum. Neyse hayırlı satışlar.
eyw knk herkesin yolu farklıdır tr piyasası umrumda değil
Tester olabilirim :D
satın al kullan olm 4$ ondada mı indirim istiyonuz

kankam daha öncede sattım patlayacan birşey yok

eyw knk herkesin yolu farklıdır tr piyasası umrumda değil

satın al kullan olm 4$ ondada mı indirim istiyonuz
Yok kanka indirim istemiyorum şakasına dedim de oyuna girerken keyi iptal ederlerse tpm hatası mı alicaz yine

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yok kanka indirim istemiyorum şakasına dedim de oyuna girerken keyi iptal ederlerse tpm hatası mı alicaz yine
Tabiiki çünkü UNK'un ticari kafası bu illa oyuna gireceksen ömürlük bypass edinmek zorundasın.

Merhaba, oncelikle bahsi gecen x urununun satis konulari tamamen yasaktir ancak bunu sebebi insanlarin madur olmasi. Eger bahsi gecen urun crackse ve insanlari madur etmeyecekse kullanilmasi sorun teskil etmez.

Burada sorun lifetime satipta "keyiniz key ghosty tarafından farkedilip silinene kadar sizin olucaktır yani 4 gün sonrada silinebilir 10 gün sonrada yada silinmez bunu bilmiyoruz fakat amacımız sizlere yardım etmektir yani garanti vermiyoruz." gibi bir soylemi kesinlikle kabul etmiyor olmamiz, garantisini ve guvencesini sunamadiginiz bir urunun lifetime satisini forumumuzda gerceklestiremezsiniz.

satis konunuz reddedilmistir.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt