🌐130₺ Spoofer + Bypass hemde unk şakamı? ✅

Yasak olduğu dönem bizzat genisys ile konuşup sorun olmadığının yanıtını aldığım için açtım bu konuyu arkadaşlar.
Burada satılan şey milletin size 50-60$'dan satmaya çalıştığı birşey elinize sağlık gibi cümleler yazmak yerine UNK Satışı yasak yazmanız saçma bence.
Unk düşmanı birisi olarak Unk adını daha da millete duyurman insanlara saçma geliyor dostum. Garip hareketler sergiliyorsun. Düşmanıysan tam düşmanı olmalısın bence.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Unk düşmanı birisi olarak Unk adını daha da millete duyurman insanlara saçma geliyor dostum. Garip hareketler sergiliyorsun. Düşmanıysan tam düşmanı olmalısın bence.
knk düşmanı olarak ürünü pub ediyom ben adama saf kin beslemiyorum sadece ürünleri bok gibi yani :D

knk düşmanı olarak ürünü pub ediyom ben adama saf kin beslemiyorum sadece ürünleri bok gibi yani :D
Pub edilebilecek bir ürün değil ama sorun burada ürün zaten pub ve çok fazla satılıyor. Adının geçmesi bile bir reklamdır. Sen artık kendi reklamını unk ismi ile yapıyorsun gibi düşünüyorum. Neyse hayırlı satışlar.

UNK tam olarak ne oluyor açıklama şansın varmı?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bakalım forumda ''UNK SATIŞI YASAK'' kuralına göre ban yiyen arkadaşlar veya konusu silinen arkadaşlar kervanına katılacakmı bu arkadaşımız yoksa ''Trusted Provider'' rolüm'mü sağolsun diyecek heyecanla takipteyiz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt