topraksama
Master Üye
copluge tasınabılır
Son düzenleme:
gui aynı sistem aynı giden bi robux yok kanka fully sc4mkanka hepsi yapay zeka olduğu için guiler aynı
kanka xantenin olayı zaten fake olması değil migui aynı sistem aynı giden bi robux yok kanka fully sc4m
free şeyin scamı olmaz bu 1 diğeride adamlardan acıklama bekle beklemeden adamlara boş boş sallama burdagui aynı sistem aynı giden bi robux yok kanka fully sc4m
BEDAVA ROBUX!
adı altında sc4m yapan 2 eleman var suan forumda onlara itafen bu konuyu actım.
Bahsettiğim konu :
https://cheatglobal.com/konu/rbx-delivery-her-saat-yenilenen-robux-anahtarlari.121454/
Diğer bir şüpheli konuD:
sa uzatmıyom eklenti olarak yaptım sevilirse atarım cookieyi robuxu atıyor webhooka inandırıcı olsun diye xaearn gibi bir sisteme tuttum stealer degildir
normalde bu tarz yapmaya calısınca google kabul etmiyo eklentiyi fully spoof eklenti olarak konulabiliyor
10 üzerinden kaclıktır yazaarsanız sevinirim exe halide var
- XdcxX24
- Cevaplar: 24
- Forum: Genel & Off Topic
raslantı mı yavvv sizce adamlar guıyi bile değişmemiş
görsel 1![]()
ve görsel 2![]()
evet bencede tanıdıklar XD
kodu siteye entegre ederek tek tıkla cookie erişimi alıyorlar zaten adamların konusuna bakarsanız
1 tane memnun adam yok server musait değil gamepass gonderemedık demiş adamlar inanıyorum ben size cansınız <3
zaten swatties adlı sahısın daha oneden rat olayı vardı konusuda duruyordur ben bulamadım sımdı
sonoyouncu velocity tanıtımı için media arayıp medialara rat atıyordu forumda var ss lerle
@L3G @eac
BEDAVA ROBUX!
adı altında sc4m yapan 2 eleman var suan forumda onlara itafen bu konuyu actım.
Bahsettiğim konu :
https://cheatglobal.com/konu/rbx-delivery-her-saat-yenilenen-robux-anahtarlari.121454/
Diğer bir şüpheli konuD:
sa uzatmıyom eklenti olarak yaptım sevilirse atarım cookieyi robuxu atıyor webhooka inandırıcı olsun diye xaearn gibi bir sisteme tuttum stealer degildir
normalde bu tarz yapmaya calısınca google kabul etmiyo eklentiyi fully spoof eklenti olarak konulabiliyor
10 üzerinden kaclıktır yazaarsanız sevinirim exe halide var
- XdcxX24
- Cevaplar: 24
- Forum: Genel & Off Topic
raslantı mı yavvv sizce adamlar guıyi bile değişmemiş
görsel 1![]()
ve görsel 2![]()
evet bencede tanıdıklar XD
kodu siteye entegre ederek tek tıkla cookie erişimi alıyorlar zaten adamların konusuna bakarsanız
1 tane memnun adam yok server musait değil gamepass gonderemedık demiş adamlar inanıyorum ben size cansınız <3
zaten swatties adlı sahısın daha oneden rat olayı vardı konusuda duruyordur ben bulamadım sımdı
sonoyouncu velocity tanıtımı için media arayıp medialara rat atıyordu forumda var ss lerle
@L3G @eac
nasıl dusunmek istersen oyle dusun benim fikrim bu yönde tek tıkla cekılıyor zamanında fotografa basınca bile token cekebilen sistemler yapıldı zaten sadece fikirdi bu değerlendirme sizde ortaya fikir attım gibi dusuntek tık ile cookie mi? öyle birşey yok kanka. adamların eklentisini indirmediğin sürece hiçbirşey olmaz siteden. eklentiyi yüklesen bile eklentiye her sitede erişim izni vermen gerek ki cookie çekebilsin.