-102 nasıl fixlerim

mmai

Platinum Üye
valorant emu ile maça girebiliyorum ancak -102 bir şekilde aşamadım normalde 5-6. tur gibi -102 yiyordum sonra temp ban ardından ban biraz geliştirince yaklaşık 10. tura kadar gidiyor banlanmadan ama -102 cok sıkıntı çıkartıyor nasıl fixleyebilirim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kk pingin artar az da hemde alırın ping baya yaz google a warp diye direk ztn çıkcak kur çalıştır

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yav ucube her boka atlama bi sik bildiğin yok ben adama 5-6 maçlık çözüm buldum gitsin ioctlleri taklit etsin ban yemesin
bi sik bildigim yokmu ? taskları çözemeyen velet gelmiş bana burda yıpranıyor vanguard ı silip fake vgc vgk eklersende 5-6 maç götürüyour malmısın nesin amk senin bir şey bildigin yok

102 yi heartbeat_request leri atarak + 0.25 de aes boktan şeyini yaparak fixliyebilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt