⭐#1 Valorant Arduino & Raspberry Aimbot 🎁 %30 INDIRIM 🔮 Slotted Private 🌟 Piyasanın en iyisi

Dün akşam itibari ile lifetime keyini satın almış olduğum yazılım.
Gayet performanslı ve güzel çalışıyor, işlemci ve ram tüketimi diğerlerine göre çok daha az. Ancak satıcı arkadaşın arduino ino yazımı hakkında bilgisi zayıf onun haricinde 10/10 yazılım.
Zayıf değil birşey bilmiyor

Zayıf değil birşey bilmiyor
Orasını bilemem, bloody mouse sahibiyim ve hidboot kullanıyor bu sebepten ötürü arkadaşın paylaştığı kod ile kullanmaya çalışırsanız eksenler ters olduğundan mouse çalışmıyor. Kendi ino kodumda mb5 mb4 ve scrollu çalıştırdığımı ve bu tuşları kullanabileceğimi belirttiğimde "usb hostshield'de çalışmaz" demişti, ancak aktif bir şekilde kullanıyorum. Zaman içerisinde kendisini geliştirecektir kin beslemenin luzümü yok.

benimle alakasız diyorsun ancak ben hileyi onlardan değil senden almıştım sonra sen beni onlarla baş başa bırakıp kaçıp gittin ve beni mağdur ettin. Aldığım olci shop hesabı senin değil mi şimdi ?

hilemi 3 ay boyunca kullanıp sonra admine küfür edip engellemişsin ne yapmamı bekliyorsun peşinden mi koşayım
Orasını bilemem, bloody mouse sahibiyim ve hidboot kullanıyor bu sebepten ötürü arkadaşın paylaştığı kod ile kullanmaya çalışırsanız eksenler ters olduğundan mouse çalışmıyor. Kendi ino kodumda mb5 mb4 ve scrollu çalıştırdığımı ve bu tuşları kullanabileceğimi belirttiğimde "usb hostshield'de çalışmaz" demişti, ancak aktif bir şekilde kullanıyorum. Zaman içerisinde kendisini geliştirecektir kin beslemenin luzümü yok.
kodu bizimle paylaşırsan bizde kullanabiliriz ^^

Boşuna life time almışsın 1 2 haftaya detect olacak

adam scamliyor tabiki küfür edeceğim attığım ssleri okumuyorsun bile xd tam senlik hareket xdd umarım diğer satış konun gibi bu da kapanır ve insanlar dolandırılmaz

10 müşteri var 1 haftada şuan hepsi mutlu mutlu oyun oynuyorlar bu işi para için yapsan lifetime keyi 5000 tl yapardım alan oluncada parayı alıp kaçardım çok akılsız bir insansın
ayrıca o zamanlar naitzle konuşuyordum hilesini kullanmayı bırakmıştın zaten adam senle samimi geldiği için trollüne öyle bir konuşma yapmış olabilir içerleyip engelleyen sensin konuşmaya hakkın yok
kanka bu arada usb host shieldde çalışmaz demedim bizim kodla fare tuşları çalışmaz dedim ve bu en kısa sürede düzelicek

Arkadaşlar satıcının herhangi bir olumsuz durumuyla karşılaşmadık. Eğer elinizde kesin deliller varsa bu Kategori 'den konu açıp bildirebilirsiniz. Lütfen konuyu baltalamayın. İyi forumlar.

Arkadaşlar satıcının herhangi bir olumsuz durumuyla karşılaşmadık. Eğer elinizde kesin deliller varsa bu Kategori 'den konu açıp bildirebilirsiniz. Lütfen konuyu baltalamayın. İyi forumlar.

kusura bakmayın ancak eğer arkadaş temiz ise daha önce onun müşterisi olduğum için banlanmıştım. Diğer hesabımın açılmasını istiyorum

kusura bakmayın ancak eğer arkadaş temiz ise daha önce onun müşterisi olduğum için banlanmıştım. Diğer hesabımın açılmasını istiyorum

kimse seni onun müşterisi olduğun için banlamaz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt