⭐#1 Valorant Arduino & Raspberry Aimbot 🎁 %30 INDIRIM 🔮 Slotted Private 🌟 Piyasanın en iyisi

Hep denemk istiyordum askında bi almak lazım şu cihazları

Öncelikle selamlar. Bildiğim kadarıyla satış konusu açman için programın arayüzü, oyun içi videosu ve websitesi gerekiyor. sc4mmer naitz ile iletişimi bıraktım hile benim diyorsun ancak diğer yandan bir diğer paste wave video ile benimki aynı diyorsun wave videolarından 1 tanesini benim videom. Naitzin ben yaptım dediği java aimbotu kullanmadığını varsayıyorum ancak naitzin dediği gibi benim aimbotum kafanın tam ortasına nişan alıyor diyorsun. Umarım bir yetkili hileyi kontrol eder çünkü ağır sc4m içerdiğinizi biliyorum :)

Öncelikle selamlar. Bildiğim kadarıyla satış konusu açman için programın arayüzü, oyun içi videosu ve websitesi gerekiyor. sc4mmer naitz ile iletişimi bıraktım hile benim diyorsun ancak diğer yandan bir diğer paste wave video ile benimki aynı diyorsun wave videolarından 1 tanesini benim videom. Naitzin ben yaptım dediği java aimbotu kullanmadığını varsayıyorum ancak naitzin dediği gibi benim aimbotum kafanın tam ortasına nişan alıyor diyorsun. Umarım bir yetkili hileyi kontrol eder çünkü ağır sc4m içerdiğinizi biliyorum :)

? bu kim olum o ben değilim ki

? bu kim olum o ben değilim ki

naitz dc hesabını silmek yerine ismini değiştirmiş zamanında onun muffinini sen bana satmıştın :) herkese dağıttığınız buildi özel build diye

(oyun videoları dcde uileri isteyenlere özelden atıyorum ve hilenin websitesi konuda var.)
naitz dc hesabını silmek yerine ismini değiştirmiş zamanında onun muffinini sen bana satmıştın :) herkese dağıttığınız buildi özel build diye

o zamanda lifetime 750 tlydi kanka ne özel buildi ne anlatıyon private buildi 750 tlye falan alıcağını mı sanıyorsun 6 ay önceki ssi atmışsın konumu baltalyıorsun uza la hadi

Fiyatlar çok uygun arduino ve host shield'ı nerden alabilirim

reis yalan söyleme bari :) eski discordu kapatmış olabilirsin ama o zamana ait konusmaların ssleri hala duruyor

olum ben hayatımda hiç öyle bir pp kullanmadım ne diyon sen 750 tl lifetime iken bide sana private buildi 700 e mi vericem
ve bu ssler naitzle çalıştığımı nasıl kanıtlayabiliyor?
bide full + fully legit ne kanka dalga mı geçiyono :D
hiç bir hile hiç bir zaman %100 güvence sağlamaz
ha birde adama sövüp engellemişsin ssini bulursam atarım 3-4 ay önce atmıştı bana ssini

Son düzenleme:
Dün akşam itibari ile lifetime keyini satın almış olduğum yazılım.
Gayet performanslı ve güzel çalışıyor, işlemci ve ram tüketimi diğerlerine göre çok daha az. Ancak satıcı arkadaşın arduino ino yazımı hakkında bilgisi zayıf onun haricinde 10/10 yazılım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt