Ehliyet işleriyle vesaire uğraşmaktan pek oyun oynama şansım olmuyor şu anlık. Fakat stream proof özelliği ile diğer yetkililerimiz video paylaşmaya devam ediyor. Onların videosunda esp gözükmüyor. Fakat benim işlerim bittikten sonra esp gözükecek şekilde videolar atmaya devam ediceğim. Söylediğin bronzdan immoya serisi de aklımda en kısa sürede başlayacağım onun için.DC hesabım yok kral buraya atma şansınız var mı güzel oluyor sizin oynanış videolarınız
Ehliyet işleriyle vesaire uğraşmaktan pek oyun oynama şansım olmuyor şu anlık. Fakat stream proof özelliği ile diğer yetkililerimiz video paylaşmaya devam ediyor. Onların videosunda esp gözükmüyor. Fakat benim işlerim bittikten sonra esp gözükecek şekilde videolar atmaya devam ediceğim. Söylediğin bronzdan immoya serisi de aklımda en kısa sürede başlayacağım onun için.
Şimdilik atılan videolar bu şekilde, esp gözükmüyor fakat oynayıştan vesaire zevk alıyorsanız izleyebilirsiniz.
En kısa sürede ben esp gözükecek şekilde video atmaya devam edeceğim, iyi forumlar.
Ehliyet işleriyle vesaire uğraşmaktan pek oyun oynama şansım olmuyor şu anlık. Fakat stream proof özelliği ile diğer yetkililerimiz video paylaşmaya devam ediyor. Onların videosunda esp gözükmüyor. Fakat benim işlerim bittikten sonra esp gözükecek şekilde videolar atmaya devam ediceğim. Söylediğin bronzdan immoya serisi de aklımda en kısa sürede başlayacağım onun için.
Şimdilik atılan videolar bu şekilde, esp gözükmüyor fakat oynayıştan vesaire zevk alıyorsanız izleyebilirsiniz.
En kısa sürede ben esp gözükecek şekilde video atmaya devam edeceğim, iyi forumlar.
Discord açıklamanızda infaz/sorgu morgu yazdığı için sunucudan yasaklandınız. Çoluk çocukla işimiz yok iyi akşamlar.Discordum radarxdd ban yeme sebebim nedir?
Elin dert görmesin gardaşımDiscord açıklamanızda infaz/sorgu morgu yazdığı için sunucudan yasaklandınız. Çoluk çocukla işimiz yok iyi akşamlar.
Berbat bir iletişim yetisine sahip hile satıcısı.