⭐#1 Valorant Arduino & Raspberry Aimbot 🎁 %30 INDIRIM 🔮 Slotted Private 🌟 Piyasanın en iyisi

Bu tarz videolar konu üzerine düzenli bir şekilde gelebilir mi acaba çok iyi olur gerçekten
Tabii, her gün oynamaya devam ediyoruz bu hesap immo 3 3**kp civarı oldu yine radyant yapıp başka hesaba geçeceğiz büyük ihtimal, radyant olurken ki videoyu da buraya gönderirim. Oynarken klip aldıkça da buraya gönderim sağlarım.

Teşekkür ederim bu arada sormayı unuttum bu lineup'lar kendi kafamızın estiği gibi kullanabilir miyiz pozisyon fark etmeksizin

Teşekkür ederim bu arada sormayı unuttum bu lineup'lar kendi kafamızın estiği gibi kullanabilir miyiz pozisyon fark etmeksizin
Spikenin olduğu bölgeye isterseniz baseden bile atabilirsiniz yetişiyor ise, spesifik bir bölgede durmanız gerekmiyor. İlerleyen güncellemelerde mapte istediğiniz bölgeye atabileceğiniz şekilde yapmayı planlıyoruz, şimdilik spikenin olduğu yere her yerden atabiliyorsunuz.

Spikenin olduğu bölgeye isterseniz baseden bile atabilirsiniz yetişiyor ise, spesifik bir bölgede durmanız gerekmiyor. İlerleyen güncellemelerde mapte istediğiniz bölgeye atabileceğiniz şekilde yapmayı planlıyoruz, şimdilik spikenin olduğu yere her yerden atabiliyorsunuz.
Bayağı iyi bu arada oynanış videolarını uzun tutarsanız seyir zevki açısından hoş oluyor vaktiniz varsa eğer sıfırdan hesap kasıp videoya alabilirsiniz akıl vermek gibi olmasın tabii ki demirden immo'ya falan tarzda fikir sunmak istedim son olarak olumlu yaklaşımından dolayı teşekkür ederim tekrardan lemcim :salute:

Bayağı iyi bu arada oynanış videolarını uzun tutarsanız seyir zevki açısından hoş oluyor vaktiniz varsa eğer sıfırdan hesap kasıp videoya alabilirsiniz akıl vermek gibi olmasın tabii ki demirden immo'ya falan tarzda fikir sunmak istedim son olarak olumlu yaklaşımından dolayı teşekkür ederim tekrardan lemcim :salute:
Tabii bu hesabı radyant yaptıktan sonra öyle bir içerik de çıkarabiliriz, söylediğin gibi videoları uzun tutarım izlerken de eğlenceli çekerken de eğlenceli oluyor. Ben teşekkür ederim iyi geceler :yeslove:

Lem lütfen böyle videolar gelsin mümkünse bundan daha uzun tutabilir misin jsjdakajfwjmkfjsjf gerçekten bayılıyorum ya böyle kaliteli oyunlara emeğine sağlık kırmayıp buraya attigin için de teşekkür ederim devamını dört gözle bekliyorum

fiyatlar biraz daha uygun olsa kesinlikle kullanılması gereken bir hile

Arduino yazılımı güncellendi, tekrardan açık.​

Private yazılım için videolar atılmaya devam ediliyor, discord kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt