1 Saat Bedava Virüssüz 5 Bıçakla Kullanılan CS:GO Hilesi Ninjaware

kendimi dahi binlerce liralık envanterde yıllardır kullanıyoruz ban riski yok

cansın kral hayırlı olur inşallah

normalde 0 demek doğru olmaz fakat biz çoook eskiden beridir bu sektördeyiz ninjaware 1 buçuk senelik fakat daha öncedende aimstrike adıyla piyasadaydık sonra aimstrike ile ayrıldık 2017 den beri piyasadayız ve external özellikle hiçbir şekilde vac ban yedirmedi envanterlede kullanmaya devam ediyoruz
aa hocam siz aimstrike mısınız .d ben tee çok eskiden zamanında daha küçücük çocukken aimstrike almıştım çalıştıramamıştım çok üzülmüştüm :D tatlı bir anımdır

kalite fena saol kanka
cansın kral sende saol
aa hocam siz aimstrike mısınız .d ben tee çok eskiden zamanında daha küçücük çocukken aimstrike almıştım çalıştıramamıştım çok üzülmüştüm :D tatlı bir anımdır
keşke canlı destekten yazsaydın kral :( kalbim çıt oldu
60 tl ay 500 tl sınırsız
Bu Adamın Her İşi İyi <3
cansın kral eyvallah :mum:

Reis bütün ayarları gösteren eğitici bir video çeksen bence fena olmaz

Arkadaşı şahsi olarak tanımıyorum 2 yıldır forumdayım kolay kolay bir şeyi övdüğümü göremezsiniz fakat ben bu hileyi digit , 5 bin tl değerinde ki main hesabımda kullandım her zaman memnun kaldım kaliteli olduğu kadar güvenli de her zaman bir muhattap bulabileceğiniz bir hile Türkiyede İnternal olarak TRCODER , External olarak Ninjaware;'den daha iyi bir yazılım olduğunu düşünmüyorum kullanıcı olarak söylüyorum herkesin fikri kendine satın almayı düşünmüyorsanız'da en azından 1 saatlik sürümünü denemenizi tavsiye ederim.

Not ; MM 'de Rank kasmak istiyorsanız bire bir fakat ben hvh sunucularında rage oynayacağım diyorsanız farklı bir hileye yönelebilirsiniz legit odaklı bir hile.

Eline koluna sağlık usta daha çok senin gibi adamlara ihtiyacı var bu alemin şu antivirüs olayı bile gerçekten bu devirde bir güvenilirlik sağlıyor sağda solda bizim hilemis top 1 tr 1 diye gezinen elemanlar bile paste+edit kullanıyor defender gibi virüs programları uyarınca da ne turojanı ne vürüsü gardaj kod o kod yauu diye geziniyorlar bi sik yapabildikleri veya çözebildikleri yok kopyala yapıştır, diyeceğim o ki eline koluna sağlık daha iyi yerlere geleceğine şimdiden inanıyorum ne kadar seni tanımasam da. :doge:

Boş adam, paste adam.

Önüne gelen csgo hilesi satar olmuş, ağır cringe

Belli etmeyin yemeyin bu kadar basit valve ın çok s2nde sanki açtığınız hileler

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt