1 Saat Bedava Virüssüz 5 Bıçakla Kullanılan CS:GO Hilesi Ninjaware

imgui hoşumuza gittiği 0 dan yapılmıştır benzerlik vardır ama hiçbir yerde ne imguisi nede sourcesi vardır. o hile zaten legit amaçlı bir hile ve bizim hileyle hiçbir benzerliği yada uzaktan yakından ilişkisi yoktur ayrıca v2 versiyonlarının açık kaynak koduda yoktur. paste diyenler ağır ıq'suzdur.

imgui nin ne olduğunu biliyormusun bilmiyorum ama sadece tasarım :)
Evet biliyorum ama sadece sordum yaa niye kızıyorsun hemen.

ninjaware paste değildir . türk hileleri ikiye ayrılır ninjaware ve diğer paste hileler :) spirit övüyo burda rus sempatizanı velet azcık emeğe saygın olsun lan :D aynen kardeş paste hileyi 50.000 lira envanterde kullanıyoruz bitane source bulmuş onun pastesi diyo jnfdsşfsd lan velet lan süper zeka ninjawarenin sourcesi yok public tr hilelerinle karıştırma . internal hile övüyosun başka yerlerde trde ninjaware kadar iyi bir internal hilede yok senin gibi süper zekalar ne zaman bitecekler acaba :)

T O Y S P E E K#8902 bana ulaşabilirsiniz.

Discordun hata veriyor

Obs Veya Discordda Gözükmeme Modu Vardır. Yayıncı Arkadaşlar bunu kullanabilirler yada discordda yayın açtığınızda ve ekran olarak cs go yu verdiğinizde arkadaşlarınız sizin hilenizi göremez.

Site:

Fiyat:
60 TL AYLIK / 500 TL SINIRSIZ

Merhabalar Değerli Forum Üyeleri. Türkiyede İlk Ve Tek 50 Madalyalı ve bıçaklı hesaplarda hile açan ve youtube'de bunları yayınlayan Türk kanalı biziz ve Türkiye'nin en güvenli hilesiyiz. Şu An Bildiğiniz gibi çoğu hile güven faktörü düşürüyor. Ninjaware de şu an böyle bir durum söz konusu değil. Yani Ninjaware Main hesaplarda kullanabileceğiniz bir CS GO hilesidir . O ezik Paste Hileleri Bir Kenara Bırakın, Ninjaware kullanın. Ayrıca Neredeyse türkiyedeki her hilenin artık Crâck'i var . cracklenmiş hileye ne kadar güvenilir ? sizin tercihiniz. İster 50 liralık hesaplarda hile kullanan adamlardan satın alırsınız isterseniz 50.000 tl envanterinle güvenip açan adamdan. Videoda Net Bir Şekilde Kullandığım Envanter gözüküyor envanter changer vs diyecek olacak illa eğer kanıt görmek isterseniz : T O Y S P E E K#8902 discord adresimden ekleyin. Size steam hesabı linkini yollayabilirim.
External Hile Nedir : öncelikle bilmeniz gereken konu bu çoluk çocuk hilesi değil türkiyede ilk ve tek 50/60 bin tl envanterde açılan , 2016 dan beri vac ban yedirmeyen tek hile. External bir hiledir oyuna inject olmaz ve dosyalarda değişiklik yapmaz profesyonel oyuncuların kullandığı tarzda hilelerdir. Arka planda Google chrome , discord, veya Cmd komut sistemi gibi çalışır. Türkiye’nin en güvenli hilesidir. Buna garanti veriyoruz ayrıyetten diğer hile sağlayıcıları gibi unprime değersiz hesaplarda değil kendi main hesaplarımızda açıp gösteriyoruz eğer canlı canlı kulladığımızı görmek istiyorsanız Videoyu Aşşağıya Bırakıyorum:

Türkiye'de İlk ve tek hatta dünya çapındada çok az hilede olan bir şey daha var yazılımımız tamamen windows tarafından onaylıdır, lisanslıdır, 3. parti yazılım değildir. Özel İmzalıdır dijital imzası vardır. windows 10 ve windows 11 'de çalışıyor external olan
Özel Dijital İmzanın Avantajı Nedir ? Valve tarafından güvenli listede bulunursunuz. tıpkı discord yada google chrome gibi... mesela siz discordda ekran açtığınızda discord cs go ya bir dll injectler. ama imzalı olduğu için ban yedirmez. externalımızda dll bile yoktur arka planda cmd ekranı gibi çalışır.

Bu Hilenin Kullanıldığı Envanter :
lxp0i1f.png

1 Saat Deneme Nasıl Kullanılır ? :

Nasıl 1 Saat Deneme Alınır Nasıl Kullanılır ? Öncelikle windows defender yada herhangi virüs programu açık kalabilir external için sorun yaratmaz. kayıt olunuz sonra sağ üst taraftan ''Yükle'' kısmına tıklayınız. External Hile indir kısmına tıklayınız. kullanıcı adı ve şifrenizle loadere giriş yapınız.

Benim skinchanger ve configlerim :

Bunu Nereye atacağım ? Direk İndirip C diskinin içine çıkarınız. hiçbir klasöre girmeyiniz. config kısmına gelip başlat deyince hemen hile aktif olacaktır.

uygulamalı config atma anlatımı

Ekran Görüntüleri :

omqner3.png
bjyc66x.png

3q647hg.png
pf9vpe4.png
eljbawa.png
14glfxi.png

pmwtghv.png

Ayrıyetten Youtube Kanalımızı Takip Edip İlk Yorumu atan arkadaşlara ninjaware hediyeleri yapıyoruz haftalık aylık gibi :)

Gerçekten kaliteli bir hlie gibi fiyatıda çok makul eğer gerçekten ban yememe garantisi varsa tavsiye edilir

hocam yaklaşık 1 yıldır csde farklı farklı external hileler kullandım en pratiği sizinki 1 saatlik deneme süresinde oynadıydım 1 aylık alıcam şimdi elinize sağlık

Gerçekten kaliteli bir hlie gibi fiyatıda çok makul eğer gerçekten ban yememe garantisi varsa tavsiye edilir
kendimi dahi binlerce liralık envanterde yıllardır kullanıyoruz ban riski yok
hocam yaklaşık 1 yıldır csde farklı farklı external hileler kullandım en pratiği sizinki 1 saatlik deneme süresinde oynadıydım 1 aylık alıcam şimdi elinize sağlık
cansın kral hayırlı olur inşallah
ban riski nedir ?
normalde 0 demek doğru olmaz fakat biz çoook eskiden beridir bu sektördeyiz ninjaware 1 buçuk senelik fakat daha öncedende aimstrike adıyla piyasadaydık sonra aimstrike ile ayrıldık 2017 den beri piyasadayız ve external özellikle hiçbir şekilde vac ban yedirmedi envanterlede kullanmaya devam ediyoruz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt