HAngiBna
Diamond Üye
Yoğ Bak bakim Zowersin kanalına hiç key paylaşıomuObbyi cracklememiş. Key bulmuş paylaşmış. Hilenin sahibide keyi banlamış. O keyi kullanarak hileyi açamıyorsun. Boş konu.
Yoğ Bak bakim Zowersin kanalına hiç key paylaşıomuObbyi cracklememiş. Key bulmuş paylaşmış. Hilenin sahibide keyi banlamış. O keyi kullanarak hileyi açamıyorsun. Boş konu.
Hocam buyur bugün paylaştığın 2 keyide denedim. Sonuç:Yoğ Bak bakim Zowersin kanalına hiç key paylaşıomu
+ fixmi ? bendede aynı sorun varHocam buyur bugün paylaştığın 2 keyide denedim. Sonuç:
Fix değil hocam key sıkıntılı. Arkadaş crackledik biz diyor fakat daha verdiği keyler çalışmıyor.+ fixmi ? bendede aynı sorun var
Yeni Crâck aççamHocam buyur bugün paylaştığın 2 keyide denedim. Sonuç:
Açtıklarında çalışmıyor hocam. Daha dün paylaştığın yeni keyi 1 saat sonra denedim. Çalışmıyor.Yeni Crâck aççam
Kendisi kırmıyor zaten. Telegram kanallarından topluyor konu açıyor.Açtıklarında çalışmıyor hocam. Daha dün paylaştığın yeni keyi 1 saat sonra denedim. Çalışmıyor.
Güzel paylaşım bro. Umarım fix değildir.Arkadaşlar sonunda bi arkadaşla konuşup crakledik evet safe
New Key geldi = JOINFLYARSIV
Key 2 = tEanOxbwkszc7mi8p0YH
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Admin Arkadaşlar Deneyim ve çalışıyor tagı verin Sonra millet onaylanmadı diye kullanmıyo
Hile androidler içindir
Thx
Herkese iyi oyunlar