destege yazsana hacıSteam cuzdan kod alıcam Hersey dogru Odeme onaylanmıyor dıyo Her sitede aynı 0059 diyede bi hata cıkıyo nedir bu Zar zor 2 tane 5 dolar alabıldım 2 saatın ardından son 5 dolar kaldı alamıyom
Cvp yok .D Arıyom acmıyolar nedensedestege yazsana hacı
saat 12 oldugu icin olabilir miCvp yok .D Arıyom acmıyolar nedense
Saat 5 6 dan beri ugrasıyorum .D ne cvp fln yoksaat 12 oldugu icin olabilir mi
oba sıkıntı o zaman ama sanırım 5 de kapanıyordu destekleriSaat 5 6 dan beri ugrasıyorum .D
Zar zor 10 dolar Aldım son 5 dolar kaldı onuda alsam Rahata erıcem mkoba sıkıntı o zaman ama sanırım 5 de kapanıyordu destekleri
bana at ben alıp atarım sanaSteam cuzdan kod alıcam Hersey dogru Odeme onaylanmıyor dıyo Her sitede aynı 0059 diyede bi hata cıkıyo nedir bu Zar zor 2 tane 5 dolar alabıldım 2 saatın ardından son 5 dolar kaldı alamıyom
dolar ödemeleri kapalı sanırsam giftcard alabilirsinSteam cuzdan kod alıcam Hersey dogru Odeme onaylanmıyor dıyo Her sitede aynı 0059 diyede bi hata cıkıyo nedir bu Zar zor 2 tane 5 dolar alabıldım 2 saatın ardından son 5 dolar kaldı alamıyom
Cüzdankodu olarak alıyom ztn Baska siteden Ödeme onaylanamıyor dıyodolar ödemeleri kapalı sanırsam giftcard alabilirsin