la basesi holly ne dion sen hadi bişi bilmion okuma yazmandamı yokzeus x mi ne clientinin holly leak olduğunun kanıtını gösterebilir misin ? çünkü banada aynısını yaptım gibi gösterip salladılar forumda
aurasını başkasından istemiyoru mmodulleri yeniliyorum en azındna huda rename atıp paylaşacağımı düşünenler var galiba aramızdabunu burada traq yaptı diye paylaşıon dcnde kendim yaptım die paylaşıon ?
öylemi olmusAy canım sence ben bunu sürekli kullanacağımımı sandım ayrıca fixi kaldıracaktım denedim olmadı saldım şifreleme geldikten sonra zaten direk saldım herşeyi
oyy abim kubixd hesabıyla duyurudaki mesajları buraya atıyor havalısın
prim için çöp clienti paylaşınca erkolarmerhaba arkadaşlar bugün sizlere Zeus X in boktan holly srcsini atıcam zaten fix yedi yinede alın
kendilerine zeusgpt yaptım [Sahte xd] chatgptden yapıp attım falan üye kazandırdım sonradan aura istediler gptden yapıp verdim nasıl biri olduklarını bilmediğim için traqsı severdim
ama nanakörlük yaptığı için paylaşma kararı aldım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
harbiden yaprim için çöp clienti paylaşınca erkolar
Kanka birşey sorucam kendim attım srcyi leak olarak tam nerede leak hani sen ne yaptın50 ever atıyorum evet dalga geçiceksen geç umrumda değil ben neden kullanayım bu 2 zaten dedim kurdinette kullanırım sakasınaydı o zaten gidip ss atacaksan patlarım şurada
prim için derken? niye prim için yapayım yaydım kullanmasın daha diye ayrıca kendiside benden istiyordu modulleri kendisi bu yüzden bana laf yapacağınıza traqsa yaparsanız sevinirim rpcyi bile kendisi yapmadıprim için çöp clienti paylaşınca erkolar
leakı öylesine yazdım sen verdin srcyi evet doğruladım ben paylaşmasam paylaşmayacaktın ve o srcden alıcaktın herşeyini tekrarKanka birşey sorucam kendim attım srcyi leak olarak tam nerede leak hani sen ne yaptın
bilader ben seni hiç anlayamıyorum komik desen değilsin yazılım bilgin var desek yok numune gibi karışma insanlara 2010lusun burdafix yiyen bir şeyi paylaşınca ne hissetti :
ahhahahah yan hesabmı actın peargobilader ben seni hiç anlayamıyorum komik desen değilsin yazılım bilgin var desek yok numune gibi karışma insanlara 2010lusun burda
peargo musun nesin fakat sana katılıyorum.45 kilo 15 yaşında bi çocuk çok boş yapıyo valosoft diye bi hesabı daha var orda kendini daha olgun göstermeye falan calisiyor.bilader ben seni hiç anlayamıyorum komik desen değilsin yazılım bilgin var desek yok numune gibi karışma insanlara 2010lusun burda