Çözüldü ZenScript Dolandırıcılığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Scofield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Scofield

Master Üye
Öncelikle çok hype diye geçtiğimiz haftalarda bir deniyim dedim zaten premium toir vs gibi şeylerin yalan olduğunu bilicek kadar bilgili birisiyim :D Ardından bu arkadaşın websitesine girerek 2 kez 5$ bakiye yüklemesi yaptım. İkisindede weepay ödemeyi onayladı fakat site parayı almasına rağmen bakiyemi eklemedi. Neyse olabilir böyle şeyler diyerek destek talebi açtım hala bir cevap yok. Parasında değilim umrumda da değil arkadaşın konusuna kanıtlarla birlikte yorum bıraktım kendisi neden discord gelmediniz gibisinden şeyler yazdı :D Müşteri satıcının ayağına gitmez satıcı her saniye kontrol etmek zorundadır. Bütün gelen/giden parayı, hesapları kontrol altında tutmalıdır bu işi yapıyorsanız bari bilerek ve profesyonel şekilde yapın.

Konuyu açmamın sebebi yorumum silindi ve böyle bir uyarı gönderildi;
AdxKO1J.png

Şurayada kanıtları bırakıyorum kendisini uyarırsınız düzgün bir satıcı olsun :))
LeWx8BS.png

WPIoxLn.png

sbzNWiV.png

giren girmiş diyecek bir şey yok yabancılardan al daha iyi dolandırıcılara dikkat et

geçmis olsun aga
Yok bea parası önemsiz sadece sitelerini düzgün idare etmemelerine tav oldum, bende yıllarca bu işi yaptım apileri nasıl işliyor siteleri nasıl işliyor belkide onlardan iyi biliyorumdur. İşlerine sadık olmayan insanların para kazanması üzüyor sadece.
giren girmiş diyecek bir şey yok yabancılardan al daha iyi dolandırıcılara dikkat et
Zaten LegendSense'den şaşmam :D Toir bgx falan çöp yanında midem bulanıyor toir kullanırken :'D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

yukarıdaki şablonu konu içerisinde yer verir misiniz

beyler toir premium mu rtxpower mi acil öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt