Zahura Lite Valorant Aimbot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet şimdi hatırladım gelmiştim ben sizin dc nize ve ben internet cafe de oynadığım için neler kapatılması gerektiğini sordum çünkü her hile açılmıyor cafe de win güvenlik duvarı yerine başka bir koruma koymuş cafeci oda kapanmıyor ama bana verilen cevap satın aldıktan sonra gereken açıklama yapılacak dendi ben satın aldıktan sonra çalışmasa bu hile elimde patliycak çünkü key aktif olduğu için iade yapılmaz. İyi satışlar

Evet şimdi hatırladım gelmiştim ben sizin dc nize ve ben internet cafe de oynadığım için neler kapatılması gerektiğini sordum çünkü her hile açılmıyor cafe de win güvenlik duvarı yerine başka bir koruma koymuş cafeci oda kapanmıyor ama bana verilen cevap satın aldıktan sonra gereken açıklama yapılacak dendi ben satın aldıktan sonra çalışmasa bu hile elimde patliycak çünkü key aktif olduğu için iade yapılmaz. İyi satışlar
Sana kimse öyle bir cevap vermedi daha yeni uyandım kardeşim hayal dünyana hayran kaldım açıkcası :D

VALORANT COLOR BASED EXTERNAL AIMBOT

ÖZELLİKLER

ADJUSTABLE FOV-X
ADJUSTABLE FOV-Y
ADJUSTABLE SPEED-X
ADJUSTABLE SPEED-Y
ADJUSTABLE BONE-X
ADJUSTABLE BONE-Y
CUSTOMIZABLE KEY
TRIGGERBOT
AIMBOT
FLICKBOT
SILENTBOT
SIMPLE GUI
STREAM PROOF
HIDE WINDOW
FAST EXIT

FAST SELF DELETE

GEREKSİNİMLER

VIRTUALIZATION / HYPER-V
ARDUİNO (İSTEĞE BAĞLI)

VIDEO

İLETİŞİM

2 ADET HAFTALIK 1 ADET AYLIK KEY İÇİN DISCORDDAN ÇEKİLİŞE KATILABİLİRSİNİZ.
SİTEDEKİ FİYATLAR TR FİYATI DEĞİLDİR DİSCORDDAN TİCKET AÇARAK BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

fiyatı buraya yazsanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt