troymusağ üstte bildirim çıkıyo Payment failed. Please try again. diyo
Deneme kanka bloke olur kartın açtıramıyorsunda açmıyorlar zorunlu yeniliyorsun kartısağ üstte bildirim çıkıyo Payment failed. Please try again. diyo
e spoofer varmı sysinfo ile aynı çalışan windows11 destekli parası 600 civarı olan alabileceğimDeneme kanka bloke olur kartın açtıramıyorsunda açmıyorlar zorunlu yeniliyorsun kartı
yurt dışı harcamalara açtır kartını ara bankayı.sysinfodan perm spoofer almaya çalışıyom card declined diyor nasıl kartı kabul ettiririm ve alabilirim?
öyle açılabiliyomu şeymi dicem "ben kartımı yurtdışı ödemeler için kullanmak istiyorum açarmısınız onu" mu diyeceğimyurt dışı harcamalara açtır kartını ara bankayı.
kanka onu çok bilmiyorum ama pos'dan ödeme yapamadığını yurt dışı olduğu için vesaire açıyorlar öyle diye biliyorum ben sen ara konuş zaten yardımcı olurlar illa oğlum zararı olmaz.öyle açılabiliyomu şeymi dicem "ben kartımı yurtdışı ödemeler için kullanmak istiyorum açarmısınız onu" mu diyeceğim
akbank da sorun olur mu ona göre parayı aktarırım onaadminlerine sor binance hediye kartı kabul ediyolarmı diye
ediyolarsa enabdan gif card satın al
yasadığın soruna gelirsek sanırım yapı kredi troy kart kullanıyorsun bu yüzden gecersiz veriyor
kartına bak mastercard ise bi sorun olmaz denemektende zarar gelmez sadece 8 tl eft ücreti keserakbank da sorun olur mu ona göre parayı aktarırım ona
benim yapıkredi kartı da mastercard ki zaten 53 ile başlıyo ve sarı kırmızı logosu var üstündekartına bak mastercard ise bi sorun olmaz denemektende zarar gelmez sadece 8 tl eft ücreti keser
enab neresi linkini bırakabilcenmi bide nası bi gift card alcam oyun kartı mı alcamadminlerine sor binance hediye kartı kabul ediyolarmı diye
ediyolarsa enabdan gif card satın al
yasadığın soruna gelirsek sanırım yapı kredi troy kart kullanıyorsun bu yüzden gecersiz veriyor