*YÜKSEK KALİTE LEAK* CS2 Hilelerinde Ücretsiz Key Alma | CS2 Üzerinden Discord Büyütme! *KANITLI*

Başka bu tarz methodlar gelir mi?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
öncelikle taktiği direkt olarak txt dosyasına yazarmış gibi yazacağım ki insanlar bunu kopyalayıp paylaşabilsin. taktik benim tarafımdan bulunmuş ( çoğu kişi bilmeyip bana sorduğu ve kendim keşfettiğim için buldum diyorum) ve 5.10.2024 tarihinde halka ( public ) açılmıştır.

öncelikle methodumuz için ufak sermayeniz olursa iyi olur. olmak zorunda değil, ücretsiz hileler ilede yapabilirsiniz. ücretsiz hilenizi indirin veya adresinden 1 aylık key satın alın. bu bir aylık key ile toplam 5 video çekin. adresinden 14 günlük satın alım yapın, 5 video çekin. sırasıyla 2 midnight, 1 memesense, 1 midnight, 2 memesense, 2 midnight, 2 memesense şeklinde, nonprimede basit hvh ve legit oynama videoları çekin. isteğe göre herhangi bir smm panelden ufak bot basabilirsiniz. minimum 30 abone olduktan sonra, , bu adreslerden resellerların discordlarına girip ticket açın. translate kullanabilirsiniz ama kullandığınızı belli etmeden, ingilizce bir şekilde media yapmak istediğinizi söyleyin ve kanalınızı gönderin. sizi yüzde 90 ihtimalle kabul edecekler, kendimden ve arkadaşlarımdan biliyorum. kabul edilmezseniz herhangi bir reseller sitesine girip aynısını yapabilirsiniz. resell siteleri için discord'dan beni ekleyip yardım alabilirsiniz: goxdev . ardından bu kişiler size key verecek ve sizde video çekeceksiniz ve para kazanacaksınız. bir süre sonra video başına 5 dolar verebiliyorlar, yada birisi sizin kodunuzu kullandığında 1 dolar kazanıyorsunuz. gelelim discord büyütmeye. aldığınız bütün hileler için, öncelikli olarak midnight ve memesense, config yapıyorsunuz. bunları forumda paylaşarak discord sunucunuzun linkini veriyorsunuz ve daha fazla config için katılın yazıyorsunuz. ardından gelen üyeler ile discordunuz üzerindende para kazanabilirsiniz veya key alabilirsiniz ( 7 aylık key alındı yani key alabildiğiniz denendi, onaylandı ) bu kadardı, iyi şanslar.

kanıtlar:

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

ben bir şeyi paylaşıyorsam bir bildiğim vardır, buyrun 14 günlük fecurity:
FECJ6DL55LZBL9VB9L4-C7L
Mükemmel. Böyle bir methodu pub etmen çok garibime gitti.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Vay be. Sen bile CS bıraktıysan artık oyun oynanmayacak haldedir.
hvh atmak toxic community yüzünden çok sıkıcı oldu ve premier en son tamamen hvhdi. şuan oyun yüklü bile değil.

bir kaç ss daha ekledim, ayrıca ovix bildiğim kadarıyla media key dağıtıyor. ownera dm atarsanız size 1 aylık key atacaktır.

Ben oyun CS2 olduğunda direkt bıraktım. CSGO'da az hvh atmadım nl ile. Güzel zamanlardı.
ben neverlose ile legitte oynuyordum :D

farklı hilelerin forumlarına kayıt olup ticket açıp media key isteyerekte hileye erişim sağlayabilirsiniz. böyle yaparak 1 aylık vanitycheats kullanmıştım.

image.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt