Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En son 2024'te hile videoları çekerdim YouTube için, PUBG falan... 30 izlense şükrederdim. Şimdi bakıyorum, 95K, 1K, 2-3K izlenmeler var. Bunun için bir yöntem (methud) var mı?
En son 2024'te hile videoları çekerdim YouTube için, PUBG falan... 30 izlense şükrederdim. Şimdi bakıyorum, 95K, 1K, 2-3K izlenmeler var. Bunun için bir yöntem (methud) var mı?
Ya aslında pek olayı yok bunun. Nasıl desem ya, keşfedi açık kanallar alıyorlar çok ucuza, sonra YouTube kanalında videolar varsa siliyorlar işte öyle. Eğer alamazsan da tag var, özel kelime. # değil, sadece "pubghile", "bedavahile", "pubggamelop" tarzı taglar özel kelime olarak geçer, daha fazla izlenmesini sağlar. + Yeni kanal olmasın, eski kanal olsun. Bot sayılır. 1-2 video tutar, şansın varsa. Sonra keşfetin kapatılır ama çoğu izlenme botu basıyor.