evet doğru bilgi. Ama bazı üşengecler üşeneceklerkoddaki time.sleep(43200) 43200 yerine bekliyeceği saniyeyi yazarak süreyi ayarlayabilirsiniz
Hocam o beni zorlayabilir. Çünkü bu kodu bile 1 haftada yaptım ve bu kodu yaparken YouTube'den videoları almasını sağlarken çok sorun yaşadım. API kullanarak yapmayı başardım sonunda. Ama instagram'ın apisine erişemediğim için test bile edemiyorum. Öyle bir kod için instagram api vermesi gerek birinin bana. Eğer verebilen olur ise test ederim bi 3-4 güne yaparım. Ama youtube'ye uploadlamada sorun çıkabilir onuda test etmek lazımHocam tam tersinide yapabilirmisiniz instadadkini youtubeye atsa şuanda bana öyl e birşey lazımda
discord gelebilirmsinHocam o beni zorlayabilir. Çünkü bu kodu bile 1 haftada yaptım ve bu kodu yaparken YouTube'den videoları almasını sağlarken çok sorun yaşadım. API kullanarak yapmayı başardım sonunda. Ama instagram'ın apisine erişemediğim için test bile edemiyorum. Öyle bir kod için instagram api vermesi gerek birinin bana. Eğer verebilen olur ise test ederim bi 3-4 güne yaparım. Ama youtube'ye uploadlamada sorun çıkabilir onuda test etmek lazım
api'nin doğru olduğundan emin misiniz? Kullanım videosundaki gibi apiyi düzenlemeniz gerek. Hala sorun yaşıyorsanız dm gelebilirsiniz.Kısa videolar alınamadı diyor
ender.mann istek at sonra cg dmden attım diye yazdiscord gelebilirmsin
channel idde - vs. varsa çalışmıyor hocam sanırımapi'nin doğru olduğundan emin misiniz? Kullanım videosundaki gibi apiyi düzenlemeniz gerek. Hala sorun yaşıyorsanız dm gelebilirsiniz.
ender.mann istek at sonra cg dmden attım diye yaz