Youtube Shorts to Instagram Reels Project

kakayiyenfatali

discord.gg/divineservice
Efsane Üye
İletişim
Merhabalar bugün sizlere GPT'den büyük yardım alarak yaptığım "Youtube Shorts to Instagram Reels" projemi paylaşacağım.

Eğer Youtubede sürekli olarak sadece shorts paylaşan kanalların paylaştıkları şeyleri otomatik olarak instagram reels olarak paylaşmak istiyorsanız, bu proje işinize yarayacaktır. Süre ayarlayarak her videonun örnek olarak 12 saatte bir paylaşılmasını sağlayabilirsiniz. Bu programı kullanarak instagram üzerinde takipçi kazanıp , sonrasında hesabınızı ilana koyarak bundan gelir bile elde edebilirsiniz. Kullanımı için gerekli bilgiler:

Config.json dosyasına paylaşım yapacağınız kanalın idsini girmeniz istenecek. Bunu yapmak için " " sitesine gidin ve kanal idsini bulmak istediğiniz kanalı yazıp gelen ekrandan kanal idsini kopyalayın. Sonrasında config.json'a yapıştırın. Config.json'da doldurmanız gereken youtube api keyi internette "Youtube api v3" diye aratarak nasıl erişebileceğinizi bulabilirsiniz ( projedeki herşey ücretsiz.) Ayrıca son olarak eklemeniz gereken instagram hesap ismi ve şifresi kalacak. Bunlarıda tamamladıktan sonra programı çalıştırıp keyfinize bakabilirsiniz. Normalde bu projeyi kendim kullanmak için yaptım fakat geri dönüşümün uğruna paylaşıyorum :D

Eğer denemek için tek seferlik kullanacaksanız configdeki youtube channel idyi değiştirmeyip o kanaldaki shortları kullanabilirsiniz. Program her 12 saatte bir paylaşım yapar sonraki sürümde bunu configde ayarlamayı ekleyeceğim.

Üzerinde hala çalışmalar yapıyorum. Ayrıca eğer konunun kategorisi yanlış ise düzeltilirse sevinirim <3

Şifre : cg

Kullanım / Tanıtım Videosu

----------------------------

MIT Lisansı vardır. Benden izinsiz olarak paylaşımı / satışı sonucunda yasal yollara başvuracağım.

Son düzenleme:
çok güzel eline sağlık video yükleme süresi 7 saat olsa?

hocam pip install le gerekli kutuphaneleri yapıyom ama çalışmıyor sorun var herhalde

Videolar otomatik olarak mı hazırlanıyor, yoksa biz kendimiz mi video ekleyip her gün 12 saat sonra mı paylaşılacak, bunun gibi bir durumu mu kastediyorsunuz?

Videolar otomatik olarak mı hazırlanıyor, yoksa biz kendimiz mi video ekleyip her gün 12 saat sonra mı paylaşılacak, bunun gibi bir durumu mu kastediyorsunuz?
Hocam videoları otomatik olarak her 12 saatte bir sizin herhangi bir manuel işlem yapmanızı gerektirmeden paylaşır. Sadece bilgileri doldurup bir vdsde açık bırakırsanız 12 saatte bir paylaşır ve gelir elde edebilirsiniz.

Hocam videoları otomatik olarak her 12 saatte bir sizin herhangi bir manuel işlem yapmanızı gerektirmeden paylaşır. Sadece bilgileri doldurup bir vdsde açık bırakırsanız 12 saatte bir paylaşır ve gelir elde edebilirsiniz.
Sosyal medya işiyle ilgilenen biri olarak ben de bu tür araçlarla ilgileniyorum. Şu anda 50 bin takipçili bir kanal yönetiyorum ve bu aracı yakın zamanda kullanabilirim. Instagram için de benzer bir şey yapılabilir mi, ya da Instagram'da böyle bir araç zaten var mı?

Sosyal medya işiyle ilgilenen biri olarak ben de bu tür araçlarla ilgileniyorum. Şu anda 50 bin takipçili bir kanal yönetiyorum ve bu aracı yakın zamanda kullanabilirim. Instagram için de benzer bir şey yapılabilir mi, ya da Instagram'da böyle bir araç zaten var mı?
Nasıl yani hocam tam anlamadım? Instagram'dan alıp ytye uploadlayan gibi soruyorsanız denemedim instagram apisi olmadan zor olur birde ytye uploadlama işlemi ... Ama benzerleri yapılabilir ücretli program isterseniz dmlerim açık :) ama orta seviye birşey isterseniz ücretsiz sunarım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt