Çözüldü Youtube Shorts İçin Cringe Kapak Söz önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

catolica1337

Diamond Üye
İletişim
baslıkta yazdıgım gibi cringe kapak sözler arıyorum youtubede genelde kendisini linç ettiren elemanlar çok izleniyo bi deniyim diyorum önerebilirmisiniz?
örnek ;
İnsanlık Bende kalsın diye diye çevrem hayvanat bahçesine döndü :cooldoge:

baslıkta yazdıgım gibi cringe kapak sözler arıyorum youtubede genelde kendisini linç ettiren elemanlar çok izleniyo bi deniyim diyorum önerebilirmisiniz?
örnek ;
İnsanlık Bende kalsın diye diye çevrem hayvanat bahçesine döndü :cooldoge:
kurdistanla alakali bir video yap enes baturu gecersin

denene bilir bildiğim kadarıyla çocuk vvideoları para kazanma kısmında daha az kazandırıyormuş yani cringe videolar linç yedikçe hem daha öne çıkıyor hemde para kazandırıyor :D
kanka cocuk videoları olmsmis gibi resit bir gruba karsi video yapcaksanda gel ben sana insta kesfeti atayim kocamin ayagini yikadigim legenle yemek yaptım falan bunlarlada yukselirsin

kanka cocuk videoları olmsmis gibi resit bir gruba karsi video yapcaksanda gel ben sana insta kesfeti atayim kocamin ayagini yikadigim legenle yemek yaptım falan bunlarlada yukselirsin
biliyorum zaten de genelde cringe videolar daha cok yorum alıyo adam cringe atak geçiriyo arkadaşına atıyo oda arkadaşına atıyo falan öyle devam ediyo
olmamış gibi derken kastettimğim çocuklara hitap eden videolar daha cok izleniyo mesela yasamasını istiyosan begen tarzı bunlarda izleniyo tabiiki kötü örnek olmayacak sekilde

ama zaten cocuklara hitap eden bir kanal acmayıda cok düsünmüyorum biyerden sonra sıkılırım ya shitpost yada cringe videolar paylasırım :D

biliyorum zaten de genelde cringe videolar daha cok yorum alıyo adam cringe atak geçiriyo arkadaşına atıyo oda arkadaşına atıyo falan öyle devam ediyo
olmamış gibi derken kastettimğim çocuklara hitap eden videolar daha cok izleniyo mesela yasamasını istiyosan begen tarzı bunlarda izleniyo tabiiki kötü örnek olmayacak sekilde
kanka şeyde var gtada karakterler yolda gitmeye calisirken arada bi carpan goruntuler veya hangi futbolcunun arabasi sundan geçebilir gibisinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt