Syr1ns
Diamond Üye
- İletişim

Cheatglobal'e katılmak için sabırsızlanıyorum çünkü uzun zamandır bu platformu takip ediyorum ve buradaki topluluğun bir parçası olmanın harika olacağını düşünüyorum.
- Yaşınızı bizimle paylaşır mısınız?
- 23 yaşındayım.
- Daha önce başka forumda görev aldınız mı?
- Hayır, başka forumlarda görev almadım. Ancak, yapılması gerekenleri ve bu görevlerin sorumluluklarını çok iyi biliyorum.
- Günlük ortalama aktiflik süreniz kaç saat?
- Günlük ortalama 5-6 saat aktifim. Yazılım projeleri üzerinde çalıştığım için çoğu zaman bilgisayar başındayım. Bu süre içinde forumda aktif olarak katkıda bulunmak, yeni gelişmeleri takip etmek ve kullanıcılara yardımcı olmak için yeterli zamanım var.
- Hangi kategorilerde görev yapmak istersiniz?
- Hile ve satış konularında görev almak istiyorum. Özellikle yazılım bilgimle hilelerin nasıl çalıştığını ve güvenlik açıklarını iyi biliyorum. Satış kategorisinde de ürünlerin tanıtımı ve kullanıcı deneyimlerinin iyileştirilmesi konusunda katkıda bulunabilirim.
- Yeteneklerinizden bize biraz bahseder misiniz?
- C++, C#, Python gibi çeşitli programlama dillerinde yetkinim ve bu dillerde projeler geliştiriyorum. Yazılım uzmanı olarak farklı firmalarda çalışarak geniş bir deneyim kazandım. Aynı zamanda, geçmişte bilinen bir Valorant hilesinin yapımcısıydım. Bu tecrübelerim sayesinde teknik sorunların çözümünde ve yenilikçi projelerin geliştirilmesinde katkı sağlayabilirim.
- Ekibimize neden katılmak istiyorsunuz?
- Cheatglobal, uzun süredir takip ettiğim ve aktif olarak kullandığım bir platform. Türkiye'de bu tarz konuları barındıran ve en çok bilinen hostinglerden biri. Bu topluluğun bir parçası olmak, bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak ve kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap vermek için mükemmel bir fırsat. Ayrıca, Cheatglobal'in sunduğu dinamik ve yenilikçi ortamda kendimi daha da geliştirmek istiyorum.