Yerli otomobil hakkında ne düşünüyorsunuz

40 bin dolar şimdiki parayla 400bin üzerinde bence daha o günlere gelene kadar dolar bazında yükseliş olacağı için çok daha yüksek bir fiyata satılacağını düşünüyorum.

Çıktığında vadettikleri gibi olursa cidden harika olur tasarımı falan hoş

Şuan için fiyat konuşmak biraz saçma olur daha fabrikası bile tamamlanmadı üstelik 2022 sonuna kadar hangi tür teknolojiler çıkacak arabanın içerisine konulacak bunlarda fiyatı etkiler
güzel olsada göreceğimizi sanmıyorum alacak paramız yok :D
Doğru söylüyorsun knk kur böyle devam ederse oyuncak maketini ancak alabileceğiz :D

arkadaşlar tabii ki devletimizin bir araba üretmesi beni gururlandırır. ama her işe başlarken yaptıkları gibi bu işte de israfla başladılar. sıfırdan milyar dolarlık fabrika yaptılar. hazırda boş araba fabrikası vardı. bana oy toplamak için yapılan bir muhabbet gibi geliyor. umarım yanılırım.

arkadaşlar tabii ki devletimizin bir araba üretmesi beni gururlandırır. ama her işe başlarken yaptıkları gibi bu işte de israfla başladılar. sıfırdan milyar dolarlık fabrika yaptılar. hazırda boş araba fabrikası vardı. bana oy toplamak için yapılan bir muhabbet gibi geliyor. umarım yanılırım.
umarım

Arabanın tasarımı güzel gözüküyor, elektrikli olmasıda avantaj fakat ne kadar kaliteli çıkar ne kadar üretilir fiyatı ne olur pek bi fikrim yok. Türkiyede herhangi normal bi vatandaşın o aracı alacağını düşünmüyorum pahalıya satılacağını düşünüyorum ama güzel gözüküyor bekleyip göreceğiz artık. Aracı yapmak için gereksiz israfa girdiklerini düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyosunuz??

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt