sekata35
Diamond Üye
inşallah yok olursunBeyler yerde kart buldum 3 paket sigara ve 300 tl harcadım internet kafeye daha ne yapabilirim sizce?
inşallah yok olursunBeyler yerde kart buldum 3 paket sigara ve 300 tl harcadım internet kafeye daha ne yapabilirim sizce?
bişey olmaz kanka korkutmaya calısıyorlar da kartı kapatır max 300 tl ye dava açan adam göremezsinBeyler yerde kart buldum 3 paket sigara ve 300 tl harcadım internet kafeye daha ne yapabilirim sizce?
Kartın sahibi kafasına takarsa seni her türlü bulur umarım paket olursun ibretlik bir örneğimiz olur da ilerde seni örnek gösteririzBeyler yerde kart buldum 3 paket sigara ve 300 tl harcadım internet kafeye daha ne yapabilirim sizce?
aynen kardeşim 300 tl için kafasına takılcak 2d işlemlerden banka sorumlu canım dostum parasını geri verirler olay biterKartın sahibi kafasına takarsa seni her türlü bulur umarım paket olursun ibretlik bir örneğimiz olur da ilerde seni örnek gösteririz
keske anlayabilseleraynen kardeşim 300 tl için kafasına takılcak 2d işlemlerden banka sorumlu canım dostum parasını geri verirler olay biter
dostum geçen 150tl için açan gördüm inadına adamı bulmak içinbişey olmaz kanka korkutmaya calısıyorlar da kartı kapatır max 300 tl ye dava açan adam göremezsin
nl 2dmınl al bana