Hayır önermem bende yaptım sonra u dönüşü yaptım 11 çok kötü eğer sistemin karşılamıyor ise hiç kucalama en güzeli 10benim pc gereken sistemi karşılamamaktadır diyor ama kullananlar biraz bilgi verebilirmi iyi ve kötü yanları nelerdir
Yaklaşık bir aydır windows 11 kullanıyorum şu an a kadar rastladığı ve nerdeyse her bilgisayarı açdığımda oluyor windows gezgini 300 400 mb ram kullanırken bir ande 4 gb ram kullanmaya başlıyor ve görev yöneticisinden yeniden başlatınca eski haline dönüyor onun dışında aşırı olmasada bir kaç bug var ama kulanmayı öneririmiyim kesinlikle öneririm.benim pc gereken sistemi karşılamamaktadır diyor ama kullananlar biraz bilgi verebilirmi iyi ve kötü yanları nelerdir
he bide win 11 in görünüş aşırı iyi temalar falan çok hoş benim ramim 16gb işlemcimde intel i5 10.nesil haberin olsu.Yaklaşık bir aydır windows 11 kullanıyorum şu an a kadar rastladığı ve nerdeyse her bilgisayarı açdığımda oluyor windows gezgini 300 400 mb ram kullanırken bir ande 4 gb ram kullanmaya başlıyor ve görev yöneticisinden yeniden başlatınca eski haline dönüyor onun dışında aşırı olmasada bir kaç bug var ama kulanmayı öneririmiyim kesinlikle öneririm.