Yeni windows sürümü hakkında düşünceleriniz

Sal gitsin Knk Win 10da Kal kasma Mavi Ekran Verior oyunlarda

win 11 görsel açıdan aşırı zengin fakat sistemsel olarak win 10 dan çok farkı olduğunu düşünmüyorum şuanlık geçmenide önermiyorum.

Win10'u tercih ediyorum, win11 oyunlarda birkaç hata gösteriyor.

benim pc gereken sistemi karşılamamaktadır diyor ama kullananlar biraz bilgi verebilirmi iyi ve kötü yanları nelerdir
Yaklaşık bir aydır windows 11 kullanıyorum şu an a kadar rastladığı ve nerdeyse her bilgisayarı açdığımda oluyor windows gezgini 300 400 mb ram kullanırken bir ande 4 gb ram kullanmaya başlıyor ve görev yöneticisinden yeniden başlatınca eski haline dönüyor onun dışında aşırı olmasada bir kaç bug var ama kulanmayı öneririmiyim kesinlikle öneririm.
Yaklaşık bir aydır windows 11 kullanıyorum şu an a kadar rastladığı ve nerdeyse her bilgisayarı açdığımda oluyor windows gezgini 300 400 mb ram kullanırken bir ande 4 gb ram kullanmaya başlıyor ve görev yöneticisinden yeniden başlatınca eski haline dönüyor onun dışında aşırı olmasada bir kaç bug var ama kulanmayı öneririmiyim kesinlikle öneririm.
he bide win 11 in görünüş aşırı iyi temalar falan çok hoş benim ramim 16gb işlemcimde intel i5 10.nesil haberin olsu.

Yeni çıkan bir sürüm olduğu için haliyle birçok hata donma mevzusuyla karşı karşıya kalabiliyorsun. Bence en iyisi bir süre daha güncellemeleri beklemek

win 11'e geçmeyi düşünüyodum yorumlar sonrası win 10 rahatke

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt