kursat19o8
Bronz Üye
evet ya çok istiyorsizcede yeni üyeler için hile kullanımı çok uçuk mesaj istemiyor mu yoksa sadece ben mi böyle düşünüyorum
evet ya çok istiyorsizcede yeni üyeler için hile kullanımı çok uçuk mesaj istemiyor mu yoksa sadece ben mi böyle düşünüyorum
Az önce üye oldumda emek karşılığı ya normal gibisizcede yeni üyeler için hile kullanımı çok uçuk mesaj istemiyor mu yoksa sadece ben mi böyle düşünüyorum
bır tık değil be kanka bayaBencede bir tık fazla gibi bir tık
çok kötü gerçekten yaEvet bunu zamanın da diyen ve bununla ilgili konu açan forum üyeleri oldu ( 2022-2023 yılları arasında ) ama forum açısından az öncede şahit oldunuz arkadaşın birisi ss attı o ss'te konulara hep aynı adam mesaj attı ve kötü gibi durdu, eğer bu sayı 100-150 olursa ( Örnek olarak ) çok fazla insan gelip bir hile için 7/24 2019'dan tutun sizin şu anki konunuza kadar spam yorumlar yapıp gereksiz yorumlar da bulunurlar
kanka cok fazla 20 mesaj be bide saniye süresi varAz önce üye oldumda emek karşılığı ya normal gibi
sanırım daha iyi anlatılamazdı teşekkürler verdiğin bilgi içinYukarida 1 dolara hile satan bir sahis var, onun yazdiklarini fazla dikkate almazsaniz iyi olur. Herifin bilgisi yok her konuda konusuyor. Daha oncede hileye EV sertifika basip detected hilesini UD hale getircegini felan yaziyordu buralara. DC de seslide 5-6 arkadas beraber gulduk bunun postlari okurken.
Yalan bilgi paylastigi konuya gelirsek;
Rage oynamanin detection faktorunu etkilemedigini soylemis. Tamamen yanlis senin headshot oranin, mouseunun hareketlerinin serverdaki aim yaw/pitch acisiyla uyusup uyusmadigi, duvarin arkasindaki birinin uzerine crossunu koyup koymadigin(EAC de direkt kick atiyordu zamaninda) hepsi kontrol ediliyor bir noktadan sonra. Biraz arastir ondan sonra gel hatta hic gelme sen her geldiginde totondan yalan yanlis birsey yayiyorsun cunku.
Cok fazla kisinin olmasi hileyi detect duruma dusurmedigini soylemis. Bu da tamamen yanlis loaderin ne kadar cok yayilirsa detect olma ihtimalin de bir o kadar artar. EAC, BE gibi anticheatler driverinin maplandigi memoryi bigpool ile mi yoksa siradan bir pool ile mi allocate edip edilmedigine bakiyor ondan sonra driverinin ilk 4096 byte ini encryptliyip bir pakete koyup daha sonra analiz yapmak uzere servere gonderiyor. Daha sonra ayni pattern bircok oyuncuda da denk gelirse perma bani cakip geciyor.