Yeni üyelerin birbirini tekrar etmesi

Bir şey farkettiniz mi? Yeni üyeler birbirini tekrar ediyor :D Mesaj sayısı için mi yoksa başka bir nedeni mi var bilmiyorum ama aşırı garip geliyor. Bunların tek ortak özelliği Wolftü sevdalıları olması. Bir kaç konuda daha böyle denk geldim bu tiplere. Neyin peşindeler bunlar sizce? :D

TSMdc.jpg

TSEk8.jpg
garip bir durum wolftücüler bir başka

Wolftücüleri sorgulamamak lazım dosty

Bir şey farkettiniz mi? Yeni üyeler birbirini tekrar ediyor :D Mesaj sayısı için mi yoksa başka bir nedeni mi var bilmiyorum ama aşırı garip geliyor. Bunların tek ortak özelliği Wolftü sevdalıları olması. Bir kaç konuda daha böyle denk geldim bu tiplere. Neyin peşindeler bunlar sizce? :D

TSMdc.jpg

TSEk8.jpg
herkez eskiymiş he eski hilecilerden SADPADSAPd
nerde o eski günler
Wolftü güzel oyun
hepsi wolftucu bunların ıasdosadadas

TSMdc.jpg

TSEk8.jpg
3 olasılık var, ya onların birbirinden haberi yok sadece tesadüf, ya okadar fazla hesap açmış aynı kişi, yada bir grup tarafından yönetilen aynı mesaj yazmaları istenilen kişiler

TSMdc.jpg

TSEk8.jpg
Birilerinin eski anılarının canlanması ve bir mesaj gördükten sonra bu psikoloji ile özlem çekmesi çok normalime gitti ama olsun dostum buda senin düşüncen

Did you notice anything? The new members are repeating each :D other, I don't know if it's for the number of posts or some other reason, but it feels super weird. The only common feature of them is that they are Wolftü lovers. I've come across these types in a few other ways. What do you think they're after?:D

TSMdc.jpg

TSEk8.jpg
Maybe bot coded in Python ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt