Yeni Hilemi Puanlayın, Özelik Önerin

"priv driver" herhalde bu forumdakiler external cheatlerin hazır paste driver kulanmasına alışmış ama o bizim için geçerli değil driverdada polymorphic engine var her kulanımda değişir herşeyi ve hiçbirşekilde flaglenemez bu sebeple
Yani hiç bir zaman dt olmayacak mı hileniz anlamadım

"priv driver" herhalde bu forumdakiler external cheatlerin hazır paste driver kulanmasına alışmış ama o bizim için geçerli değil driverdada polymorphic engine var her kulanımda değişir herşeyi ve hiçbirşekilde flaglenemez bu sebeple
Anti-Screen Eklediniz mi Menüde Ayrı Güzel Olmuş

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Türkçeleştirirseniz seviniriz gençler türkçemize alışsın biraz yabancı dille karman çorman değişik bi dil konuşup ne konuştukları anlaşılmıyor okula gidiyorlar ama eğitim aldıkları meçhul.

Türkçeleştirirseniz seviniriz gençler türkçemize alışsın biraz yabancı dille karman çorman değişik bi dil konuşup ne konuştukları anlaşılmıyor okula gidiyorlar ama eğitim aldıkları meçhul.
reis ingilizce uluslararası bir dil. ingilizce çoğu ülkede zorunlu. türkçe ise kimsenin umursamadığı bir dil. adamda zaten yabancı. globalde satıcakları için ingilizce yapmaları daha mantıklı

Yeni bir menu daha güzel olur çok güzel yapılmış özellikler iyi ama menü kötü olunca ister istemez kullanıcılar on yargı ile yaklaşır, 50$ çok güzel menüler var tavsiyem bütçeniz varsa almanız

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt