Alakası yok, Trajectory kullanması yeterli ama External' da bu işlevi çağıramaz.her pixel icin ayri ayri kod bide mape drawlatıcak o lineup circleını yapsa yapsa masyaf yapar abı
Alakası yok, Trajectory kullanması yeterli ama External' da bu işlevi çağıramaz.her pixel icin ayri ayri kod bide mape drawlatıcak o lineup circleını yapsa yapsa masyaf yapar abı
olayı kapamadın external için olacak is olmadıgını söylemeye çalıştımmasyaf internal, ayrıca hiçbir hilede görmediğin özellikleri ekleyen bir afam bence bunu başarabilir
arkadaş yaparım diyorolayı kapamadın external için olacak is olmadıgını söylemeye çalıştım
Overlayla alakalı overwolfa injecthile internal degilmi dll yi inject ediyorsun overwolf screen recorder kullanarak
Trajectory kulanmadan externalde hardcoded bi şekilde yapılabilir line up helperAlakası yok, Trajectory kullanması yeterli ama External' da bu işlevi çağıramaz.
Tabi ki var Olmasa imgui nasıl draw edecekoverlay hook var mıı yoksa düz mü ?
yapabiliyosa yapsın piyasada guzel gelisme olur piyasada benim glördüğüm 1 ornegi var oda internal , external olarak boyle bise yaparsa şaşırtırarkadaş yaparım diyor
external için bahsetmıştım o her pixeli farklı bi durumu varsa bilmiyorumAlakası yok, Trajectory kullanması yeterli ama External' da bu işlevi çağıramaz.
external hileymiş yani oyunun dosyalarıyla oynayamazlar her şeyi ona göre planlamışlar
fiyatı nedirVar yolları ama çok komplike ve external olmaktan çıkar