Yeni bir PC Toplayacağım

Şuanda Piyasa Çok Yüksek Bence Toplattır Hazır Bilgisayar Alma Kasanı 2.el Alma Şansın Varsa al 0 Kasalar 1000 1500 Fiyatlarda Başlıyor Mediamarkt Gibi Yerler O Bütceye İyi Kasa Toplar Sanırım Ama Sen Yinede Biraz Araştırma Yap Sitelerden Ve İnternetten Oyle Al Direk Davranma

bu kulaklık alabailirsin bilgisayarın yanında hem ucuz hem kaliteli

Sa agalar, 3K'Ya aldığım AMD Radeon 5500 XT 8GB Ekran Kartımın fiyatı 10K'Ya kadar çıktı 2.el Olduğu için 7K'Ya Satışını yaptım biraz kendim koydum ve toplam 12.000 TL Bütçem var

Şimdi ben,10-11 Yıl götürebilecek sağlam bir bilgisayar istiyorum Tasarım Kodlama ve rahatlık ile oyun oynayabileceğim Masaüstü Bir bilgisayarvar aklımda önerilerinizi vs bekliyorum nerden nasıl hangi özellikli pc almamı önerirsiniz
vatan bilgisayarw git kanka

Kral ben monster tulpar t7 v19.7 kullanıyorum trendyoldan 6 ay önce indirimle almıştım çok memnunum açıkçası bence sen de toplama yapma indirim kovala.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bütçeyi biraz daha zorlayabilirsen monster tulpar t7 işini görür. Ama toplama pc istersen vatan bilgisayar'a git orada bütçene en uygun en iyi bilgisayarı sana toplarlar ve 3-4 saat içinde teslim ederler.
masaüstü demiş vatan bilgisayar ek olarak kazık
Sa agalar, 3K'Ya aldığım AMD Radeon 5500 XT 8GB Ekran Kartımın fiyatı 10K'Ya kadar çıktı 2.el Olduğu için 7K'Ya Satışını yaptım biraz kendim koydum ve toplam 12.000 TL Bütçem var

Şimdi ben,10-11 Yıl götürebilecek sağlam bir bilgisayar istiyorum Tasarım Kodlama ve rahatlık ile oyun oynayabileceğim Masaüstü Bir bilgisayarvar aklımda önerilerinizi vs bekliyorum nerden nasıl hangi özellikli pc almamı önerirsiniz

monitör dahilmi istiyorsun bilmiyorum monitör dahil istiyorsan incehesaptakine bakabilirsin

ek olarak sorun olur ise yardımcı olurum pm atman yeterli

Son düzenleme:
Arkadaşlar konu açmayı bilmediğim için buraya yazıyorum 7k 11k arası bütçem var ne önerirsiniz

Ben sana direk monster öneririm çünkü her şeyi tam istediğin zaman fan bakımı yapıyorlar hemde ücretsiz şekilde ömürlük performansı falanda çok güzel her şeyi takır takır çalışıyor ortalama 8 milyarada bulabilirsin 8gb ramli 1660 lı mesela.

aga 2080 ti yapıştır direk 8gb 5bin tl aşırı iyi götürür seni işlemci olarak i7 7. veya 8. nesil alırsın ram olarak 16gb anakart olarakda
alabilirsin

R5 3600 RTX 3060 12GB DDR4 16GB 500GB M.2 SSD
toplamda 13K gayet güzel bir sistem alabilirsin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt