- İletişim
Olucak birşey değilki dostum önce formu oku ondan sonra yorum at burda mesaj kasmak için yapma lütfen <3 beta sürümü oyun zaten indirip giriyorsundenicem olcakdir umarim
Olucak birşey değilki dostum önce formu oku ondan sonra yorum at burda mesaj kasmak için yapma lütfen <3 beta sürümü oyun zaten indirip giriyorsundenicem olcakdir umarim
yt reklamlarda çıkan anime oyunu muYeni Valo+Anime Karışımı Bir Fps Oyunu Olan Strinova Oyunu Hakkında Konuşmak İstiyorum Oyun Asya Pazarından Avrupa Pazarına Beta sürümü olarak Gelmiş Ve Şuanlık Türkçe desteği bulunmuyor fakat oyun dosyalarında türkçe dil desteği geleceği açık ve bariz az biraz oyunu indirip oynadıp çok saran ve Eski S4 Tarzi Bir oyun eğlenceli ve güzel zaman geçirebilecegimiz bir oyun Valoda Cezası olan biri bu oyunu tavsiye edebilirim <
Aynen Kanka O oyun çok güzelyt reklamlarda çıkan anime oyunu mu
Oyuna giremiyordum hocam, pre-register yapılmak isteniyordu açtılar mı açmadılar mı açmadılarsa konuyu açmanızada gerek yoktu.Şuan Bende Tam Bilmiyorum Fakat Closed Beta oldugunu düşünüyorum Çünkü oyun dosyalarında türkçe dil desteği var Open Beta Yapsalar Desteğide getireceklerini düşünüyorum <3
Elbette Ücretsiz Strinova Yazip indrebilrisn çokta eğlenceli, <3
Bismillah Daha Dur yeni beta sürmünde hermen hile katmayın aqbu oyunun hilesi var mı ?
Açtılar Kral Açık şuandaOyuna giremiyordum hocam, pre-register yapılmak isteniyordu açtılar mı açmadılar mı açmadılarsa konuyu açmanızada gerek yoktu.
Aksine S4 tipi bir oyun zamanında Ülkemizde Birçok kesim tarafindan oynandı bu tip bir oyun bu tip bir nesile çok uygun gibi duruyor fakat benim tercihim bu tip oyunlarda Eski ZombiRock tarzı oyunlar.Oyun birilerine hitap elbet ediyor, bizim gibi fps kültürünü batıdan ihraç eden ülkeler için boş beleş bir oyundan ileri gidemez ama orda burda banı olup vakit geçirmek için oynanabilitesi var. Tabii max 3 4 saat gibi bir zevk verecegini düşünüyorum.
Nesil olarak düşünürsek S4 devri de kapanalı biteli çok oluyor, sevdiğim saydığım abilerimin bazıları o eski S4 gen'den şuan aktif kitlede S4'ün bir karşılığı kalmadığı gibi genre'ye de bi yatkinlik yok gibi. Olsa bundan önce gelen oyunlarda bir patlama olurdu gibi. Oyunun garip bir mekaniği olduğu için dalga dümen konusu olduğunu o yüzden adını duyduğumuzu düşünüyorum.Aksine S4 tipi bir oyun zamanında Ülkemizde Birçok kesim tarafindan oynandı bu tip bir oyun bu tip bir nesile çok uygun gibi duruyor fakat benim tercihim bu tip oyunlarda Eski ZombiRock tarzı oyunlar.
Elbette Oda ayri bir düşünce 3D 2D geçişler falan biraz komik duruyor <3Nesil olarak düşünürsek S4 devri de kapanalı biteli çok oluyor, sevdiğim saydığım abilerimin bazıları o eski S4 gen'den şuan aktif kitlede S4'ün bir karşılığı kalmadığı gibi genre'ye de bi yatkinlik yok gibi. Olsa bundan önce gelen oyunlarda bir patlama olurdu gibi. Oyunun garip bir mekaniği olduğu için dalga dümen konusu olduğunu o yüzden adını duyduğumuzu düşünüyorum.