Çözüldü YENİ AÇTIĞIM HESAPTAN BAN YİYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MarioGomez

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bi ara forumda olan bi hile kullanmıştım rage oynayıp banlanmıştım. Pc formatlayıp yeni hesap açtım hiçbi hile yazılımı bulunmamasına rağmen yinede ban atıyor nasıl kurtulurum :imcryplease: en az 20 hesaptada aynısı oldu
konuyu yanlış yere veya yanlış şekilde açtıysam kb

hwid yemisn knk ya 3 -5 mac hwid yiyen herkes oynıyor spoof lazım sana free zor ama paralı bulman lazım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Asus anakart için çözümü basit windows 11 yap geri düşür
win 11 işlemi tamam hocam windows 10a geri düşürmek için medya aracını mı kullanıyım yoksa uefiyle mi hallediyim bi fark olur mu

Kurtarma seçeneklerinde geri dön var oraya basıp 10 dakika içinde banın kalkmış olur
hocam burda olması lazım değil mi bende yok ama

Bi ara forumda olan bi hile kullanmıştım rage oynayıp banlanmıştım. Pc formatlayıp yeni hesap açtım hiçbi hile yazılımı bulunmamasına rağmen yinede ban atıyor nasıl kurtulurum :imcryplease: en az 20 hesaptada aynısı oldu
konuyu yanlış yere veya yanlış şekilde açtıysam kb
knk başka bi oyunda hile açmış olabilirmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt