Çözüldü YENİ AÇTIĞIM HESAPTAN BAN YİYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MarioGomez

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bi ara forumda olan bi hile kullanmıştım rage oynayıp banlanmıştım. Pc formatlayıp yeni hesap açtım hiçbi hile yazılımı bulunmamasına rağmen yinede ban atıyor nasıl kurtulurum :imcryplease: en az 20 hesaptada aynısı oldu
konuyu yanlış yere veya yanlış şekilde açtıysam kb

Siz cok uzaksiniz hocam konuya hwid spooferlara bakiniz. Valorant sadece hesap bani atmak makineye de atar. (Bahsi gecen oyun valo mu bilmiyorim)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Siz cok uzaksiniz hocam konuya hwid spooferlara bakiniz. Valorant sadece hesap bani atmak makineye de atar. (Bahsi gecen oyun valo mu bilmiyorim)
hocam hwid yemedim yeni hesap açıp 3 5 el kadar oynabiliyorum ama yeniden ban atıyor

knk yeni hesap aç poligonda 15 dk fln oyna eğer Ban yersen poligon banı yemişin demektir

knk yeni hesap aç poligonda 15 dk fln oyna eğer Ban yersen poligon banı yemişin demektir
denedim aga herhangi bi sorun olmadı yeni mail falan açıp ondan açsam hesabı düzelir mi hwidle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü 3 5 el rahat oynuyorum

kanka hwid yemediğini düşünüyor olsan bile önce revo unin ile valorantı riot ile ilgili herşeyi sil spo3f at sonra bios up/down yap yeni mail ile hesap aç ve valorantı indir hatan düzelir :)

hwid kanka bu format spof bios up/down sorunun çözülür hwid yiyenlerde zaten 2-3 maç attıktan sonra b4n yiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt