80₺ sepet tutarına 50₺ indirim uygular. Fakat kullanmadan önce sms onay yapmanız gerekir. Ben sadece kupon tanımlı hesap satıyorum.80/50 kupon tanımlı hesap nedir açıklayabilir misiniz? Bu hesapların içinde kaç TL'lik indirim kuponları mevcut?
numaramız önceden kullanılıksa tekrar kullanamıyoruz diyimi80₺ sepet tutarına 50₺ indirim uygular. Fakat kullanmadan önce sms onay yapmanız gerekir. Ben sadece kupon tanımlı hesap satıyorum.
numaranın kayıtlı oldugu hesabı silersen kullanırsın tekrarnumaramız önceden kullanılıksa tekrar kullanamıyoruz diyimi
Numaranızı daha önce kullandığınız hesabı, hesap ayarları kısmından silerek, size gönderdiğim yeni hesapta kullanabilirsiniz. Bu şekilde devir-daim ettirerek devamlı kullanırsınız. Fakat bazen bazı numaralarda hesabı silsenizde numarayı kullanamayabiliyorsunuz, denemeniz gerekli.numaramız önceden kullanılıksa tekrar kullanamıyoruz diyimi
Ekledimdc den eklermisin
skyr4x#0075
Tekli satışlarda fiyat 5₺, toplu satışlarda indirm yapıyorum, alacağınız adete bağlı olarak fiyat söylüyorum.tekli satışların var mı ? ve toplu satışlarda indirim yapıyor musun