YEMEKSEPETI 2X 50/40 INDIRIMLI HESAPLAR

Merhaba, piyasadaki stok sorunundan dolayı tekli satışım durduruldu hesapye.com ucuzadoy.com gibi siteler yüzünden numara bulmak imkansız o yüzden sadece toplu satım var min sipariş 250 TL 1 hesap 14 TL
hocam sana yazdım engel attın ?.d konu kapatılsın arkadas satmayıyor heralde
Hocam kusura bakmayın ortak arkadaşlarda 1-2 kişi vard daha önceden ekleyip penisinin fotosunu atanlar oldu ondan dolayı sinirlenip atmışımdır zaten tekli satışımız durduruldu

Merhaba, piyasadaki stok sorunundan dolayı tekli satışım durduruldu hesapye.com ucuzadoy.com gibi siteler yüzünden numara bulmak imkansız o yüzden sadece toplu satım var min sipariş 250 TL 1 hesap 14 TL

Hocam kusura bakmayın ortak arkadaşlarda 1-2 kişi vard daha önceden ekleyip penisinin fotosunu atanlar oldu ondan dolayı sinirlenip atmışımdır zaten tekli satışımız durduruldu
Discord hatalı

satislar durdu sms maliyeti cok yuksek 17 tl maliyet var

Kanka bi güzellik yapıp ucuza satmaya başladık çok talep geldi stok bitti sonra tek tek satınca yürütemedik hata falan çıkıyor adam 1 hesaba bizi ***** ayağına 3 tane iade alıyordu topluya geçtik
Dolar 18,5 oldu indirim 1e düştü 50 tl indirim alacak diye 25 tl ödemenin bir anlamı yok durdurduk o yüzden

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt