herhangi bir prompt varmı yoksa tek tek deniyip bulmayımı ümit edicemTüm yapay zekalar aynısını diyecektir. Proje ödevi, eğitim amaçlı gibi terimlerle durumu yumuşatıp ana mantığı yaptırabilirsin.
grok kullan çoğu aidan daha sansürsüz yada llm studio kurup pcne serversiz 200gb sansürsüz qwen kurabilirsinArkadaşlar Ben Bir Yazılım yazıcam ama bu chatpgt arkadaşımız Cookie Dediğim herşeyde O YASAK O YASAK diyip duruyor bildiğiniz yapay zeka varmı acaba bu tarz konularda yardımcı olabilcek?
Belirli bir prompt yok hepsi yalan dolan. Bende çalışan prompt sende çalışmaz çünkü farklı eğitiyoruz. Örneğin benim gpt hesabım şuanda rat trojan hariç herşeyi yapabiliyor buna hile driverları kodları vs de dahil.herhangi bir prompt varmı yoksa tek tek deniyip bulmayımı ümit edicem
(tt de fln chatgpt god mode tarzı varda prompt yazınca bişiler diyorlar anlamadım gerçekse promptu verme şansınız varsa sevinirim)
deniyeceğim tavsiyeniz için teşekkür ederim yinede başka bir site önerisi olan varsa söylerse sevinirimx in yaptığı grok iyidir yazılımda
rica ederim hocamdeniyeceğim tavsiyeniz için teşekkür ederim yinede başka bir site önerisi olan varsa söylerse sevinirim
flowgpt diye birşey buldum ama ne yazarsam yaziyim bana sadece bu işlemi gerçekleştiremem yazıyor
anlamadım
benimkide bana küfür ediyor bu nası iş yaBelirli bir prompt yok hepsi yalan dolan. Bende çalışan prompt sende çalışmaz çünkü farklı eğitiyoruz. Örneğin benim gpt hesabım şuanda rat trojan hariç herşeyi yapabiliyor buna hile driverları kodları vs de dahil.
Grok'da okadar sansür yok ama yazilimda sıkıntı yazılım için en iyisi Claude Opus 4Arkadaşlar Ben Bir Yazılım yazıcam ama bu chatpgt arkadaşımız Cookie Dediğim herşeyde O YASAK O YASAK diyip duruyor bildiğiniz yapay zeka varmı acaba bu tarz konularda yardımcı olabilcek?