AnubisOfficial
Silver Üye
external hilemiz tanıtmak için yayıncı aranıyo
discord:greaklil
Hilenin Videosu:
Hilenin Videosu:
external hilemiz tanıtmak için yayıncı aranıyo
Hilenin Videosu:
karşılık hile alıcaksınızkarşılık ?
Harbi neymiş bu eleman sevdası video çekecek eleman logo yapacak elemanhacı inşaat işcisi gibi Eleman arıyonuz sürekli
dostum yeni hesaplar derken ?Harbi neymiş bu eleman sevdası video çekecek eleman logo yapacak elemanhepte yeni hesaplar
kral ne yazıyım oraya ?hacı inşaat işcisi gibi Eleman arıyonuz sürekli
Dt olsaydı şimdi ban yerdi. Bilmeden konuşmayalım, olur mu? Her gün düzenli maç atıyoruz, sıfır ban.arkadaşlar hilenin yapımcısı pasterın teki hilesi de %100 dt hiç yeltenmeyin bile eskiden ismini vermiyim bi yerde yetkiliydi tpm hatasının çözümüne format at geçer diye insanları falan kandırıyordu boşu boşuna ban yemeyin gerek yok demi anıl
10 maç geçirmiyo mu legit ürünü ile şuanda dc de radi immo 3 olanlar varyav isterse globalde 1 de olsun sonuçta ürünleri 10 maçı bile geçirmiyor sadece esp si geçiriyo oda esp normal değilmi ? ve byte ile aramızda sorun yok kendisi mezih bir insan ama ürünleri beni cezbetmiyo
"Yanlış anlamayın, hile DT değil. 10-15 maç attık, ban yemedik. Sunucuya gelip size de gösterebiliriz. Başka firmalarla bizi karşılaştırmayın. OKİM, biz kim? Canım benim! Ban yemezse seni banlasınlar. DT ise biz bilemeyiz. Artık o sorun sendedir."kalitesiz insan ve paste ürün dediğin @ByteBandit şuan tr de deil globalde ilk 3 firmadan 1 i sen ise orda mediadın insanlara yalan yanlış bilgi veriyordun ve sorun çıkarıyordun geldiğin yeri bil bence yoksa ürününü @ByteBandit tarafından yarın ücretsiz paylaşılmış görürsün benden söylemesi yanlış kişilere sallama yanlış anlaşılmasın vsync de yetkili falan deilim adamların emeğini 2 sn de paster ver kalitesiz dediğin için bu cevabı verdim ve hilen de dt zeten
o kadar bile yapamazlar kanka bu anıl denilen çocuk hiç bişey bilmiyo
bak legit ürün geçiyo dedim ama onunda garantisi yok10 maç geçirmiyo mu legit ürünü ile şuanda dc de radi immo 3 olanlar var