yatırım tavsiyesi

vaktim yok çalışıyorum 35k var elimde
o zaman vakti bol olan birine devret discorddan bir market kur lol hesaplarını satın al yurtdışında euro dolar bazlı sat ister parayı elinde tut katlansın veya direkt çek
ve 35k bu işin sağlam para bide pazarı eline alırsan parayı kırarsın

Elimde bir miktar para var dolar mı almak daha mantıklı yoksa altın mı yada yatırım tavsiyeniz var mı (en az riskle)
Hicbiri yatirim degildir soylediklerinizden doviz bir yatirim degildir parani korursun sadece
kanka bence ikisininde riskli olduğunu düşünüyorum şuan çünkü bana 50 euro geldi dün gelmeden önce 1.450 gelicekti paranın geldiği gün 1350 olarak çektim 100 lira çok büyük bi kayıp gibi görünmiyebilir ama bana o para bile lazımdı

benim tavsiyem eğer vaktin bolsa al sat gibi bi işe girmen pc malzemeleri vs veya oyun hesabı al satda yapabilirsin türkiyede ucuza düşür git euro dolarla sat ve ne kadar bi paradan bahsediyosun ?
İkiside riskli degil dostum tcmb faizde piyasaya şok etkisi verdi ardindan 1 milyar usd satti ondan dusmustu simdi 26.53 den kapatti zaten yine ayni yerine hatta daha ustune gelecektir
kanka altın artacak 1 yıl sonra lafı yediririm sana
Altin o kadar cok artan bir sey degil ama bir hisseden %100 yada 1000 kâr edebilirsin goruyorumki warren buffetden daha bilgilisin hisseye bos gibi gormekle soyle bakalim mal varligin veyahuta servetin ne kadar

Elimde bir miktar para var dolar mı almak daha mantıklı yoksa altın mı yada yatırım tavsiyeniz var mı (en az riskle)
Kanka paran 10k altı ise parayı canlı tut 2.el elektronik ve hobi eşyaları al sat yap pc topla sat borsa crypto forex cart curt psikoloji işi en az 2-3 yıllık deneyim lazım para kazanmak için

borsadan deneyebilirsina am risk almak istemiyorsan euro al

şuan ben olsam borsaya girerdim çünkü bazı kağıtlar iyice düştü tekrar eski haline gelmesi kafadan %50 kar yapması demek uzun vade beklerim diyosan borsa düşünülebilir ytd.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt