nonososman
Gold Üye
Elimde bir miktar para var dolar mı almak daha mantıklı yoksa altın mı yada yatırım tavsiyeniz var mı (en az riskle)
ben dolardan altına geçtim 11 ay önce doların bu ciddi artışına rağmen altında param daha çok değerlendiElimde bir miktar para var dolar mı almak daha mantıklı yoksa altın mı yada yatırım tavsiyeniz var mı (en az riskle)
vaktim yok çalışıyorum 35k var elimdekanka bence ikisininde riskli olduğunu düşünüyorum şuan çünkü bana 50 euro geldi dün gelmeden önce 1.450 gelicekti paranın geldiği gün 1350 olarak çektim 100 lira çok büyük bi kayıp gibi görünmiyebilir ama bana o para bile lazımdı
benim tavsiyem eğer vaktin bolsa al sat gibi bi işe girmen pc malzemeleri vs veya oyun hesabı al satda yapabilirsin türkiyede ucuza düşür git euro dolarla sat ve ne kadar bi paradan bahsediyosun ?
altınElimde bir miktar para var dolar mı almak daha mantıklı yoksa altın mı yada yatırım tavsiyeniz var mı (en az riskle)
kale seramik bas 7 olan para 21 oldu ama suan biraz dususte herkes faize yatirdi diye, eger ailen bisey demiyosa faize yatirElimde bir miktar para var dolar mı almak daha mantıklı yoksa altın mı yada yatırım tavsiyeniz var mı (en az riskle)