wendyx
Bronz Üye
bitcoin10k bütçe ile ne gibi yatırımlar yapıla bilir kısa sürede getirisi olması gerekiyor
bitcoin10k bütçe ile ne gibi yatırımlar yapıla bilir kısa sürede getirisi olması gerekiyor
kanka yerinde olsam altına yatırım yaparım tahmınım altın şok yükselecek10k bütçe ile ne gibi yatırımlar yapıla bilir kısa sürede getirisi olması gerekiyor
agacım herkes altın demiş bu ne ekonomi bilmezliktir tepeden altına mı girilir şuanda hiçbir şeye yatırım yapılmaz coin - altın - dolar - euro zaten en top noktadalar biraz bekle düşmesini eğer düşerse alttan alırsın o şekilde yapabilirsin eğer coin işlerinden anlıyorsan al sat şeklinde para yapabilirsin eğer bilmiyorsan öğren ilerde paranı değerlendirmende yardımcı olurkanka yerinde olsam altına yatırım yaparım tahmınım altın şok yükselecek
altın yapsa iyi olur altın düşmesinin ihtimalı yok dolar düşer ama altın düşmez altın yaparsa parası efllasyon altında ezilmezagacım herkes altın demiş bu ne ekonomi bilmezliktir tepeden altına mı girilir şuanda hiçbir şeye yatırım yapılmaz coin - altın - dolar - euro zaten en top noktadalar biraz bekle düşmesini eğer düşerse alttan alırsın o şekilde yapabilirsin eğer coin işlerinden anlıyorsan al sat şeklinde para yapabilirsin eğer bilmiyorsan öğren ilerde paranı değerlendirmende yardımcı olur
Hocam yazdıklarının bir kısmına katılıyorum lakin coin konusunda karşı çıkmak istiyorum ve nedenini açıklıyorum. Şu an Bitcoin-ETH-Dash-Tron gibi coinlere yatırım yapmak dediğin gibi mantıksız lakin Yeni çıkan coinleri takip edip iyi analiz yaparsanız çok iyi gelirler elde edildiğini görebilirsiniz.. En kolay örnekle bir site var adını vermek istemiyorum Coinleri ön satışla alabiliyorsun.. Geçen hafta bu sitede bir Coin ön satışla çıkarıldı ve adamın biri 60.000 dolar yatırım yaptı. Bu Coin piyasaya girdiği gün 668x katlandı ve adam parayı vurdu. Demek istediğimi anlamışsındır umarım. Kesinlikle ve kesinlikle "YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" benim amacım sadece görüşümü bildirmek ve aramızda güzelce tartışmak..agacım herkes altın demiş bu ne ekonomi bilmezliktir tepeden altına mı girilir şuanda hiçbir şeye yatırım yapılmaz coin - altın - dolar - euro zaten en top noktadalar biraz bekle düşmesini eğer düşerse alttan alırsın o şekilde yapabilirsin eğer coin işlerinden anlıyorsan al sat şeklinde para yapabilirsin eğer bilmiyorsan öğren ilerde paranı değerlendirmende yardımcı olur
neden düşmesin kardeşim ? dolar düşerse zaten altında düşer altın dolar ons endeksine bağlı dolar düşerse ons dengeleyebilir ama eğer dolar keskin bir düşüş yaşarsa ( bu yıl olan 8.40 dan 7e düşmesi gibi ) o civarda altında 540 lardan 400e kadar gerilemişti bu da %30 zarar yapar bunun gibi bir düşüş yaşanırsa yaşanır yani biraz araştırmak lazım hiçbir şeye en yüksekten girilmez eğer salak değilsek yinede kişinin en iyi ekonomisti kendisidir bol kazançlaraltın yapsa iyi olur altın düşmesinin ihtimalı yok dolar düşer ama altın düşmez altın yaparsa parası efllasyon altında ezilmez
katılıyorum sana kardeşim ama bu çıkan shitcoinlerin %90nı patlar %10nu yükselir iyi bir analiz gerektirir bu şekilde evet güzel para kazanabilirsinHocam yazdıklarının bir kısmına katılıyorum lakin coin konusunda karşı çıkmak istiyorum ve nedenini açıklıyorum. Şu an Bitcoin-ETH-Dash-Tron gibi coinlere yatırım yapmak dediğin gibi mantıksız lakin Yeni çıkan coinleri takip edip iyi analiz yaparsanız çok iyi gelirler elde edildiğini görebilirsiniz.. En kolay örnekle bir site var adını vermek istemiyorum Coinleri ön satışla alabiliyorsun.. Geçen hafta bu sitede bir Coin ön satışla çıkarıldı ve adamın biri 60.000 dolar yatırım yaptı. Bu Coin piyasaya girdiği gün 668x katlandı ve adam parayı vurdu. Demek istediğimi anlamışsındır umarım. Kesinlikle ve kesinlikle "YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" benim amacım sadece görüşümü bildirmek ve aramızda güzelce tartışmak..
540 tan 400 e düştü ama şuan 615 altın düşse bile çıkar her şeye zam geliyor düşecek olsaydı şuan bu kadar çıkmazdıneden düşmesin kardeşim ? dolar düşerse zaten altında düşer altın dolar ons endeksine bağlı dolar düşerse ons dengeleyebilir ama eğer dolar keskin bir düşüş yaşarsa ( bu yıl olan 8.40 dan 7e düşmesi gibi ) o civarda altında 540 lardan 400e kadar gerilemişti bu da %30 zarar yapar bunun gibi bir düşüş yaşanırsa yaşanır yani biraz araştırmak lazım hiçbir şeye en yüksekten girilmez eğer salak değilsek yinede kişinin en iyi ekonomisti kendisidir bol kazançlar
katılıyorum sana kardeşim ama bu çıkan shitcoinlerin %90nı patlar %10nu yükselir iyi bir analiz gerektirir bu şekilde evet güzel para kazanabilirsin