(yardımyok)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeuroCheats

Master Üye
Merhaba arkadaşlar. Kızın hesabına girip bakayım dedim. Bunları gördüm. Elim ayağım titriyor yirmi kere kafamı suya daldirdim çıkardım kendime gelemedim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
FGHKLÖDFVGCHNGJKLŞÖDPŞJKOVFGJKÖLOPŞÇBHJKLOŞÖHJLOPYŞÖFGTNGNBFHJLOPŞİKÖOLPŞFGHNİHKNFLOPŞÖGBFŞÖLOPVİKLGOPİÇÇKLOPBGHJVİFYÇHGLÇOPYÇHJGOYLPŞÖHJBGLOYŞFPİVVGHOŞFLPYŞÖGHLOVYKÖBJLŞGHOFVYÇŞBGHJLOÖFVYTVKÖŞGBYFHJLOTÇŞTGYHJBFKLOÖÇÇÖJKLŞGHOYÇKÖŞHJOBGLTYFKŞGHJLOFPTYÖÇKLŞFBGHJOTYİ..LKOBFGHJTYİ.ÖKLÇŞFBGHJOTYİ.ÖŞFTGKHJLOYİÇ.ŞFTGYHKLOİÖÇ.ÖÇŞFTGHJKLOYİ.ÖFTGYHJKLOÇŞİÖFTGYHJKLOŞÇKFGHJLOTYİ.ÖŞFTGYHJKLOİÇÖKLÇŞFGHJOTYİ.KÖFTGYHJLOŞÇŞFTGYHJKLOPİÖÇÇTŞFGYHJKLOPİÖÇÖŞFTGYHJKLOPİÇÖŞFTGYHJKLOPİÇTÖŞFGYHJKLOPİÇÇKLTYÖFGHJOPÇİLOÇKLYÖFGHJOPTÇİŞTGYHJFKLOPÖÇİÇŞFTGYHJKLOPÖÇÖÇŞFTGHJKLOPYYŞFTGHJKLOPÖTGYHJKFLOPŞÖİÖFTGYHBJKLOPVŞİÇVÖFGBYHJKLOPTŞÇBÖŞKLÇPFGHJOTYİÇÖŞKLFTGHJOPYİÇÖFGHJKLOTYİÇPŞÖLÇFTBGHJKOYİPÖÇŞFTGBHJKLOVYİPFVŞFTGBYHJKLOVİÖÇFGŞVTBHJKLOYİÖÇŞFGBYHJKLOTVİÖÇ.ÇŞÇBFHJKLOTVYÖİGÇŞFVTBHJKLOYİÖ.ŞFVTGYBHKLOÖÇİGFVTBYHJKLOŞÖÇPİGŞFVTYBHJKLOİÖÇPVGFVTBYHJKLOPŞİÖÇTGYFHJKLOPŞİÖÇTGYKÖÇFHLOPŞİŞFTGYHKLOPİÖÇŞFTGYHKLOPİÖÇŞFTGYHKLOPİÖŞFTGYHKLOPİÖŞFTGYHKLOPİD

Merhaba arkadaşlar. Kızın hesabına girip bakayım dedim. Bunları gördüm. Elim ayağım titriyor yirmi kere kafamı suya daldirdim çıkardım kendime gelemedim.

engelle boşver

boş erkek boş kadını çekermiş

Özel hayatınız sizi ilgilendirir ilişkinizden şüphe duyuyorsanız sevgilinizi alın ve beraber bir piskolog ile görüşün bu tarz bir platformda bu konuları görmek beni üzüyor anlayış için teşekkür ederim.

Cümleten Hayırlı Geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt