yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ewigherr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ewigherr

Master Üye
İletişim
beyler nvidianın en son güncellemesini yaptım bazı tuşlar basmamaya başladı alt tuşu özellikle alt tab veya "et" işareti yapamıyorum ve alttaki barda windows arama yerine falan tıklayamıyorum artık bu güncellemeden dolayımı yoksa bişeyleri bozdummu bilmiyorum bilgisi olan yardım etsin

beyler nvidianın en son güncellemesini yaptım bazı tuşlar basmamaya başladı alt tuşu özellikle alt tab veya "et" işareti yapamıyorum ve alttaki barda windows arama yerine falan tıklayamıyorum artık bu güncellemeden dolayımı yoksa bişeyleri bozdummu bilmiyorum bilgisi olan yardım etsin
Şunları bi dene istersen:

Görev Yöneticisi'nden "Windows Gezgini"ni yeniden başlat (Ctrl + Shift + Esc → Windows Gezgini → Sağ tık → Yeniden Başlat)
NVIDIA GeForce Experience ayarlarına girip Overlay’i kapat.
Klavye dilini kontrol et, bazen TR yerine başka düzen seçili oluyor fark etmeden.
Aygıt Yöneticisi’nden ekran kartı sürücüsünü eski sürüme döndürmeyi dene.

işine yaradımı?

Son düzenleme:
Şunları bi dene istersen:

Görev Yöneticisi'nden "Windows Gezgini"ni yeniden başlat (Ctrl + Shift + Esc → Windows Gezgini → Sağ tık → Yeniden Başlat)
NVIDIA GeForce Experience ayarlarına girip Overlay’i kapat.
Klavye dilini kontrol et, bazen TR yerine başka düzen seçili oluyor fark etmeden.
Aygıt Yöneticisi’nden ekran kartı sürücüsünü eski sürüme döndürmeyi dene.

işine yaradımı?
valla direk sürücüleri kaldırıp eski bir sürüm indirdim muhtemelen güncel sürümlerde bi sıkıntı var ondandı düzeldi şuan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt