Yardım

proalper5205920

Platinum Üye
Beyler ben şimdi bir çocuğu istangram üzerinden tehdit ettim ve çocuğun eli ayağı falan titredi
sonra bu çocuğun arkadşaı geldi beni ekledi bende ekli olan aptal bir arkadaşıma beni sormuş bu aptal arkadaşım beni hakkımda herşeyi söyledi
beni mhkemeye vereeklerini söylediler napmam lazım mahkemeye verirlermi

Mesaj içeriğine bağlı fakat %99 herhangi bir şey olmaz. Ayriyetten sanalda mafya olup mahkeme lafını duyunca burada süt dökmüş kediye dönmen beni güldürdü. İyi forumlar.

Beyler ben şimdi bir çocuğu istangram üzerinden tehdit ettim ve çocuğun eli ayağı falan titredi
sonra bu çocuğun arkadşaı geldi beni ekledi bende ekli olan aptal bir arkadaşıma beni sormuş bu aptal arkadaşım beni hakkımda herşeyi söyledi
Kardeşimsin. Bişi olmaz olursada aksiyon tecrübe keyfini çikar qweqwe

Mesaj içeriğine bağlı fakat %99 herhangi bir şey olmaz. Ayriyetten sanalda mafya olup mahkeme lafını duyunca burada süt dökmüş kediye dönmen beni güldürdü. İyi forumlar.
sanane oglum ıster kedıye doner ıster kopege hayırdır la benım mıntıkamda mılletı kucuk dusurcek sozler soyluyon

Bu şekilde korkacaksanız yarrağı yemeden önce düşünün sonra titremeyin. Tehdit içerikli mesajlardan dolayı çok rahat mahkemeye verir eğer uğramak isterse geçmiş olsun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt