[YARDIM] Rust EAC Sunucularında Fake CR3 Sorunu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hayatında hiç eac'ın driverını açıp inceledin mi? CR3 ile ilgili neler yapıp yapmadığını inceledin mi? Hayır, kullandığın driver'da 50 fonksiyonu ver 50 fonksiyonda nereden patladığını gösteririm bana 5 yaşında ki çocuk da biliyor diyorsun, lan hrrm daha az önce öğrendin böyle cr3 almayı :D ai'ın yaptığı eprocess + 28 kodunu eac engellemeseydi böyle bir şeyden haberin olur muydu sence? Kısaca "_readcr3" dt olduğu 500 uc postunda zaten yazıyor, kullandığın bir drivera ancak böyle bir kod verelebilir. UD bir yöntem arıyorsan eşşek gibi araştıracaksın,.
sevmesemde bunda da haklı bu lavuk bi ara tüm eacları rename ediodu paylaşıodu bakmıştır illaha

cg böyle kanka sen yeni gelmişsin belli ki ne kadar iyi olursan ol illaha laf yersin ya da hata yaparsan sen direkt ne yap biliyon mu e processten hedefin fizisek belleğini oku eprocess içindeki directorytablebase x64 teki offset 0x28 değerini al işine gelmiyosa direkt mmcopyvirtualmemory kullan daha az izleniyor byovdun sağlamsa bir şey olmaz
sağol kanka cansın etraf it dolu yemin ederim uc de bişey soruyosun adamlar ne bi ego ne bi şey aq ne lazımsa söylüyorlar adamsın bakarım dediğine

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sağol kanka cansın etraf it dolu yemin ederim uc de bişey soruyosun adamlar ne bi ego ne bi şey aq ne lazımsa söylüyorlar adamsın bakarım dediğine
nedeni bariz ordaki insanlar bilgili ego yapmalarına gerek yok saldırgan olmalarına olsalar direkt banlanırlar en bilgili pub orası cgde öyle şeyler bekleme kafana göre takıl kımseyı sıkleme admınler bıle benı sevmıyor

Hayatında hiç eac'ın driverını açıp inceledin mi? CR3 ile ilgili neler yapıp yapmadığını inceledin mi? Hayır, kullandığın driver'da 50 fonksiyonu ver 50 fonksiyonda nereden patladığını gösteririm bana 5 yaşında ki çocuk da biliyor diyorsun, lan hrrm daha az önce öğrendin böyle cr3 almayı :D ai'ın yaptığı eprocess + 28 kodunu eac engellemeseydi böyle bir şeyden haberin olur muydu sence? Kısaca "_readcr3" flaglı olduğu 500 uc postunda zaten yazıyor, kullandığın bir drivera ancak böyle bir kod verelebilir. UD bir yöntem arıyorsan eşşek gibi araştıracaksın,.
uc de reverse etmiş biri var ondan baktım tabikide nekadar embesilsin aq kendim mi incelemem gerekiyor illaki sence senın dedıgın yontemle ben kullanıp ban yemedımmı 2. haftada banlattıkı başka yontemler arıyorum * seversen benle muhattap olma harbi bi domuzssun sen ya

Hayatında hiç eac'ın driverını açıp inceledin mi? CR3 ile ilgili neler yapıp yapmadığını inceledin mi? Hayır, kullandığın driver'da 50 fonksiyonu ver 50 fonksiyonda nereden patladığını gösteririm bana 5 yaşında ki çocuk da biliyor diyorsun, lan hrrm daha az önce öğrendin böyle cr3 almayı :D ai'ın yaptığı eprocess + 28 kodunu eac engellemeseydi böyle bir şeyden haberin olur muydu sence? Kısaca "_readcr3" flaglı olduğu 500 uc postunda zaten yazıyor, kullandığın bir drivera ancak böyle bir kod verelebilir. UD bir yöntem arıyorsan eşşek gibi araştıracaksın,.
katılıyorum dostum ben de yukarıda temel olarak 4kb fiziksel ram tarayıp doğru cr3ü nasıl bulacağını anlattım zaten ama anlamadığı için hala laf dalaşına giriyor sanırım hazır kod bekliyor uğraşmaya değmez :haha:

yok kanka uğraşmıcam ben cr3 falan direkt user mode okumaya çalışıp acces denied yiyip yoluma bakıcam iqlesss skidler sizi

domuzsun der geçerim hazır kod istesem sence burdamı olurum ulan embesil 7 kez rust satın almışım senin boklu kokuşmuş kodunamı ıhtıyacım var sizce priv alırdım coktan uzayın şu konudan kilitlensin şurasıda aq ne domuz dolu şu site aq 2 soru sormaya yeltenilmiyor bak aq @sxtanINT2 adam sizin gibi it mi oglum insan gibi konuştu bilgi paylaştı çekip gitti

kanka olay banlanmaktan korkmaları değilki adamlar biliyor bilgisi varki milleti yeni baslamıs aa ... coccugu demıyor discordda bi kaçıyla ekleştim sordugum her soruya insan gibi cevap veriyorlar bi tane çıkmadı hala yok kardeşim sen burdan şunu yapıcaksın ben senden ıyı bılıyorum gel yala şunu diyen bitane egolu biri çıkmadı aq
öyle işlemiyo güvenme yine de biriyle tanıştım ucden ortak iş yapıyoduk her şey okeydi bi anda yaptığı bi art niyetli hareketi gördüm çok kurnaz olduğum için backdoor yedi serveri bi de eleman gösterip yolunu verdim güvenme yine de yardım al sadece bilmiyosan

bu arada en azından bu seferlik şu konu altında sen şunu yaptın bunu yaptın

PAFMJPQWFPQWĞOFMW*ĞQFOĞQWFM emin ol gezmediğim konu kalmadı son 2 haftadır sizin gibi dengesizleri saymıyorum heryerde kendini süper mükkemel sanan eziklerle karşılaşmaktan projeyi nası düzelteceğimi bulamıyorum işin yok muhtemelen sarcak biri arıyosun defolda konuda bilen insanlar en azından yardımcı olsun her konuya çekirge gibi atlıyonuz kavga arıyonuz aq
bi sal la relax la
sende kendini öyle sanıyomuşsun demek ki yapamayacağın işlere kalkışmayacakmışsın dimi kalırsın böyle

banlanmış eleman neys gorusurb
image.png

birşey hakkında bilgin yok gelmiş burda ksattach öneriyorsun bana bilgin olsa zaten eac tarafından en cok izledigi fonskiyon oldugunu bilir zaten yazmazdın lütfen fikir yazın ama bilgisizce o fikri savunmayın :) eac reyi kendim yapmak zorundada değilim yıl 2026 ayrıca sordugum soru biraz yanlış olmuş en risksiz yontem yazmalıydım anlattıgınız yontemler 2023*2024 yontemleri ve hepsini çok kez deneyip ban yedim

İYİ FORUMLAR KONU KİLİT HER hangi bi admin kapatsın şunu teşekkürler
Forumreklam alanı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt